Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Tarot kártyavetés, Feng Shui, I Ching
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

A 4 oszlopos Sorselemzésről

Milyen évben is születtél? Csak ez számít?

Az asztrológiának ez az ága még egy kevésbé ismert és elismert tudomány a nyugati világban, de már egyre szélesebb körben kezd elterjedni. Sok emberrel találkozom, és mikor megtudják, hogy mivel foglalkozom, az esetek többségében mindenki tudja, hogy Ő mi a kínai asztrológia szerint. Általában ismerik a születési év uralkodó Zodiákusát, és ezzel azonosítják magukat.

Természetesen nagyon sok tulajdonság ráillik mindenkire abból az energiából, ami képviselte azt az évet, amelyikben született valaki, de ez a tudomány is sokkal összetettebb és bonyolultabb annál, hogy messzemenő következtetéseket lehessen levonni abból, hogy ki melyik évben született. Nem 12 fajta Ember létezik a Földön.... kivétel nélkül mindenki más és más. Ez a Teremtés csodája.

Ahogy a tradicionális asztrológiában, a 4 oszlopos sorselemzésben is rengeteg más mutatót kell figyelembe venni. Itt is számít a hónap, a nap, sőt szinte a legtöbbet az óra és a perc minősége mutatja meg a sorselemzőnek. A pontos idő nélkül nem is lehet átfogó, teljes képet adni 1-1 elemzés során.

Miről szól egy sorselemzés?

Nálam egy elemzés célja a kötetlen beszélgetés, amikor feloldódik az ügyfél, kérdez, tudja, hogy mit szeretne megtudni, érdeklődéssel és nyitottan hallgatja a válaszokat, melyek újabb kérdéseket szülnek benne. Szeretem, ha valaki sokat kérdez, közbeszól, aktívan jelen van a konzultáció alatt. Számomra ez jelenti a nyitottságot, a befogadást, a bizalmat. Ekkor látom, hogy mindent elkövet annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet kihozza magából, a helyzetből, a jövőből.

Ha nem speciális elemzésről, vagy visszatérő ügyfélről van szó, mindig az életfeladat ismertetésével kezdek egy ülést. Már ez is elég megrázó tud lenni, jobb, ha rögtön túl vagyunk rajta. Általában mindenki tisztában van az életfeladatával, csak nem tudja, hogy éppen azt éli, arra kap feladatokat, élethelyzeteket. A Sorsa azon múlik, hogyan jön ki 1-1 szituációból. Aki ismeri az életfeladatát, és döntéseit az alapján hozza meg, nem tud letérni a kijelölt ösvényről, és kitartással, alázattal eléri mindazt, amire hivatott, és megkapja hozzá mindazt, amire szüksége van. Az életfeladat mutatója kivétel nélkül minden asztrológiai irányzatban megtalálható.

Az életfeladat magyarázata és megértése után rátérek a különböző életterületek mélyebb feladataira, az adott helyezetek okaira és megoldásaira. Amit fontosnak tartok, és elmondok többször is egy elemzés alatt, hogy a döntést nem én hozom meg. Hiába kérdezik, hogy mit tegyenek, mit lépjenek, visszautasítok minden ilyen kérdést. Utat mutathatok, megkönnyítve ezzel a döntést, és segíthetek a döntések végkimenetelének lehetőségeiben, valamint árában. Minden döntésünknek következményei vannak. Kivétel nélkül. Lehet, hogy csak 3-4 év múlva mutatkozik meg ez az ár, de ezzel számolni kell. A Sors megmutathatja ezt az árat, ezzel is segítheti a döntést... vajon megér-e annyit az, amit szeretnék? A Sorsát mindenki maga irányítja, amit ma döntünk, az holnap megváltoztatja az egész életünket, és nem mindegy, hogy úgy érezzük csak sodor az élet, vagy úgy, hogy minden rendben van, mert a helyemen vagyok, teszem, amit kell, ami előrébb visz.

A következő lépés az energiák hangolása, orvoslása, vagy erősítése. Nagyon kevés az olyan Ember, akiben minden őselem energia egyensúlyban van, pontosan ott és úgy működik, ahogy kell, a minőségek, a Jin-Jang elv is teljes harmoniában van jelen.
Mindenki különböző energiákkal születik a Földre, egyedi kisugárzással, aurával rendelkezik. Ezen energiák alapjait, nagy részét születése pillanatában kapja meg. Annak az időnek, napnak, hónapnak, évnak az uralkodó Jin - Jang elv minősége, őselemei, Zodiákusai határozzák meg a tehetségét, a lehetőségeit, a személyes tulajdonságait. A magával hozott Karmacsomagban, Sorsban pedig azt találja, amire ezeket használnia is kell. Mindenki az erejéhez, az adottságaihoz mérten kapja a feladatokat, a Sorsot, ezért minden helyzetből kivezet egy út.

Az őselemek harmonizálása után beszélek az egészségről, az érzékeny területekről, a betegséget kiváltható tényezőkről. 

Egy kis előretekintés, után pedig várom a kérdéseket, azokat a speciális élethelyzeteket, amiket nem érintetünk, a célokat, hogy segíthessek, hogyan, milyen módon valósíthatják meg, és egyáltalán, hogy kb az elkövetkezendő 1 évben mi lesz a feladat, mi kerül fókuszba, mi háttérbe, mivel érdemes foglalkozni, mivel nem. Számos kérdés lehetséges, életkortól, élethelyzettől függően.  

Szeretem, ha a konzultáció végén azt mondja az ügyfél, hogy nem jut semmi más az eszébe. Akkor tudom, hogy teljeskörű és mélyreható elemzést kapott, megválaszoltam az összes benne lévő kérdést, és már csak a döntései és a lépései vannak vissza számára, hogy meg is tudja tenni mindazt, ami előre viszi Őt és fejlődésre készteti.

A módszerem

Nem szoktam kímélni azt, akinek arra van szüksége a helyzetéből való kibillentéshez, őszintén, kertelés nélkül közlöm a tényeket, mindazt, amit látok.
Viszont meg szoktam dícsérni azt, aki maximálisan a helyén van, teszi a dolgát. Hitem szerint a gyengéd beszéd, a körüljárás nem vezet sehová azokban az esetekben, amikkel többnyire találkozom, és értékelik is az emberek a nyílt, őszinte beszédet... mégha nem is az elején, de mire leesik a tantusz, hogy ez a megoldás, addigra már igen.
Ha valaki asztrológushoz fordul, azt általában 3+1 okból teszi:
1,   Baj van, segítség, útmutatás kell
2,   Még nincs nagy baj, de már érezni a levegőben, hogy közeledik a változás, valami történni fog
3,   Minden a helyén van, csak kíváncsi, hogy mit tehetne még jobban, hogy több legyen
+1  Nem hisz benne, de kiváncsi, hogy mit mondhat neki újat egy asztrológus, amit Ő még nem tud... - Ezeket szeretem a legjobban, mert Rajtuk látszik a legnagyobb fejlődés, Ők képesek a lehető legszembetűnőbb változásra.

A 4 oszlopos Sorselemzés is egy több ezer éves, tapasztalatokon alapuló tudomány, mint bármelyik asztrológiai irányzat. A rendszert nem Ember alkotta, csak Ő ismerte fel. Mindig tanulok én is újat, ahogy élethelyzeteken keresztül tapasztalok, felismerek, megélek, vagy látom másokon ugyanezt. Az elemzések alatt, után jegyzetelek, kiveszem belőle azt, ami számomra is új, hogy mélyebben elgondolkozzam 1-1 helyzetről.
A módszer ami alapján elemzek egyedi. Alapul veszem az Őselemtant, a kínai asztrológiát, és a tradicionális asztrológiát is, mikor melyik mutatja meg a legtöbb információt a kérdésre.

De állítom, hiszem, tudom, hogy kivétel nélkül minden tan egy helyre vezet : Sorsunk, Lelkünk mélyebb rétegeibe, hogy kihozzuk a lehető legtöbbet, Isteni Lényünket. Hogy mit kezdünk vele, az már csak rajtunk múlik.

Ha mélyebben érdekel ez a csodálatos tudomány, 2014 március hónaptól indítok tanfolyamot, melyről majd a hírlevelekben, vagy itt az oldalon értesítelek. Addig is várom a kérdéseidet, vagy a jelentkezésedet, ha meg szeretnéd tanulni a sorselemzésnek ezt a formáját, ha szeretnél mélyebben látni a Sorsod útjain.

 

Teljes elemzés ára : 15 000,- Ft / fő

További konzultációk ára : 7 000,- Ft / óra / fő