Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Tarot kártyavetés, Feng Shui, I Ching
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

A Tavaszi Napéjegyenlőség Ünnepére: Legyél jó boszorkány!

Nők és férfiak, gyermekek és felnőttek, fiatalok és idősebbek, mind-mind boszorkányok vagyunk. Akkor is ha nem hiszel semmiféle mágiában, vagy ha gyakorlod bármilyen szinten, de nem érzed az eredményét és azt gondolod, hogy csak próbálkozol. Ne hidd, hogy nincs eredménye bármely gondolatodnak, érzésednek, cselekedetednek, de még a szavaidnak is ereje van. Minden mágia a Földön!

Mi is a mágia igaz, tiszta, nem hitetlenek és hatalmukat féltők által bemocskolt fogalma? Minden mágiának nevezhető, ami energiát mozgat bármilyen formában, bármely szinten.

Ha jobban belegondolsz, akkor maga az Élet egy hatalmas mágikus létforma. Isteni mágia. Törvényekkel, íratlan szabályokkal, univerzális működéssel. Aztán a tested is egy hatalmas kiismerhetetlen mágikus létezés. Vedd csak az agyad működését. Állítólag a tizedét sem használjuk ki annak, amire képes. Varázslatos, igaz?

Vagy ha nem a testedet veszed, ott van a szavak ereje. Ez is mágia, mert a kimondott mondataidnak is óriási súlya van. Gondolj csak bele, milyen érzés, amikor megdicsérnek? Milyen, amikor szidnak, lehordanak, kritizálnak? Milyen, amikor szeretnek, vagy gyűlölnek, semmibe vesznek? Minden pillanatban energiákat mozgatsz és hatással van rád mások kisugárzása… Vagyis minden pillanat maga a Mágia. Fent és lent, kint és bent, az egész életünk egy nagy erőforgatag.

Menjünk vissza az elejére. Boszorkány vagy! Mi is a boszorkány igaz, tiszta, nem hitetlenek és hatalmukat félők által bemocskolt fogalma? Isten által küldött „Természet-ember”, ki az Ősenergiák működésének és természetének teljes ismeretével bír, éli, használja, de nem uralja azokat, és minden tudását az emberiség szolgálatába állítja, az Ő boldogulásuk érdekében.

Szóval Drága Földi Angyal! Ha bármilyen energiát tudatosan megmozdítasz, boszorkány vagy. Legyen itt egy durva példa, hogy megértsd életed, cselekedeteid, érzéseid, gondolataid mágikus felelősségét. Nem megyünk messzire, csak a szíved mélyére. Emlékezz életed egy történetére, ami, ha eszedbe jut, legszívesebben elbujdosnál. Lehet, hogy szeretteiddel kapcsolatos, mondott, vagy tedd valaki valamit, amitől ez kialakult benned… Az energiák mindig gellert kapnak a szívedben, amikor feljönnek az emlékek. Óriási viharokat okoznak, és nem tudod lecsillapítani. Ez is mágia, csak tudattalan. Most képzeld el, hogy teljes ura vagy az erőknek… Ismered a működését a Víz Őselemnek, aki többek között az érzések ura. Tudod, hogy működik, hogyan reagál, hogy marad harmóniában, és ezt a tudást használod akkor, amikor valaki támad, gonosz veled, rosszat akar, és megindulnak az érzelmeid. Te leszel maga a Víz… Nem uralni akarod az energiát, hanem megélni és használni… És abban a pillanatban a helyére kerül minden… Mágiát gyakorolsz.

Ugyanezt teszed a gondolataiddal, a cselekedeteiddel, szavaiddal. Légy jó boszorkány! Ne árts, hanem szeress és építs! Ha jót nem tehetsz, fogadd el, és ne tegyél semmit… néha az a jó.

A célom az, hogy felébresszelek, a fogalmakat helyre rakjam benned, és ösztönözzelek, hogy használd az erődet.

Még egy fontos dolog! A Mágia nem működik, ha akarattal, egóval, vagy erővel közelíted! Ott indul a szürke, és válik trutyivá, sárrá, kátránnyá. Az visszaélés, uralkodás, hatalomátvétel. Nagyon vékony a kettő között a választóvonal, de ha a szeretet és a jószándék elve vezet, megtalálod a helyes utadat. Te csak maradj a szabad akarat, elfogadás és jóindulat oldalán. Mert jó boszi vagy!

Az, hogy a képességeidet mikor, mire, mennyit használod, a szabad akarat törvénye szerint rád van bízva.

Itt egy Ünnep, a boszorkányok egyik legnagyobb Ünnepe. 4 van belőlük, meg 4 kisebb. A Tavaszi Napéjegyenlőség Ünnepe, március 21-én van. Égi évkezdet és Évszakváltó Ünnep, a tél vége és a csillagászati tavasz kezdete. Minden ébred és éled. Elolvad a Víz, megszólal és folyni kezd… melegszik a napsütés, a Tűz egyre erősebb lesz… Megmozdul a Föld, hogy új élet indulhasson a magból, ami benne rejlik... A szelek énekelni kezdenek, és a Levegő vezeti a madarak vándorlását. A fény és az árnyék egyensúlyba kerül… Nő és Férfi kiegyenlítődik, ez a termékenység Ünnepe is egyben. Megindul a Kundalíni emberben, állatban, nővényben, az egész természetben. Életünk is ugyanígy egyensúlyra készül, és ha teszünk érte a harmónia beköltözik testünkbe, szívünkbe, elménkbe.

Ünnepelj Te is! Hozd magad egyensúlyba ott, ahol arra szükséged van. Ha pörögsz, pihenj, ha lustának érzed magad, állj fel most és indulj el kicsit. Ha fáj, gyógyítsd, ha szeretsz, ölelj, vezesd le, mond ki, tegyél, csak mozdítsd meg magadban azt, ami el van nyomva és csillapítsd le egy kicsit, ami pörög…

Tegyél most valamit a testedért, mert a Föld Őserő hozzásegít a gyógyuláshoz…

Tegyél most valamit az élet örömeinek élvezetéért, mert a Tűz Őserő hozzásegít a szenvedélyhez…

Tegyél valamit a lelkedért, mert a Víz Őserő elvezeti, vagy meghozza az érzéseket…

Tegyél most valamit a tudásért, a szellemiségedért, mert a Levegő segít megtisztítani az elmédet, elfújja a szennyezett gondolatokat…

Csak tedd a dolgod először önmagaddal, majd, ha Te rendben vagy, segíts másoknak Drága Földi Boszorkány Angyal!

Legyen Áldott az Életed, benne minden tetted, a szavaid és gondolataid!

Köszönöm, hogy része vagy a mágiának, amit végezhetek, hogy segíthetlek, és végtelenül hálás vagyok, hogy így általad megélhetem Isten által kapott képességem!

Garbóczi Tünde