Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Tarot kártyavetés, Feng Shui, I Ching
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

2022 - A felpiszkált Tigris rád vár! Meg kellene szelídíteni... Tigris éve 2.

 Kedves Földi Angyal Olvasó!

Már teljesen kivonul a 2021-es Bivaly a fejünk fölül és a Víz (a megállíthatatlan) no meg a Tigris (a meggondolatlan) fennhatósága alá kerül az égi hatásirányítás.

Már érezned kell a gyorsulást… De nem biztos, hogy fel tudtad venni a ritmust… 

Már érezned kell a mást… De nem biztos, hogy tisztán látod a különbséget…

Már érezned kell a különlegest… De nem biztos, hogy tudod, mennyi és milyen lehetőségeket tartogat számodra…

Semmi gond, mert minden a legnagyobb rendben lesz, ha hagyod alakulni és csak a rád eső részével foglalkozol! 

Ha a fentiek igazak rád és érzed a "valamit", de lövésed sincs, hogy mi az és mit kezdj vele, akkor fontos tanácsom van számodra:

Örülj és várj, élvezd ki ezt a tudatlanságot!

Ha tudni szeretnéd a saját éved feladatait, katt ide, itt találod 

Ne kapkodj, legyél hálás azért, amid van, becsüld meg a felfrissült erőket és legyél türelmes... Tudom, hogy nehéz, amikor chilibe ülsz, de megéri, mert ebben az évben nagy jelentősége van a megfelelő pillanatnak, mert sors és életmentő lehet.

A Tigrisnek van egy kivételes képessége, ami hozza neked a feladatot és attól függően hogyan reagálsz rá, ad vagy elvesz.

Ez a vadállat a kínai Zodiákus körében a legbátrabb. Mitől is tartana, hiszen a többiek vagy növényeken élnek vagy etetik őket vagy túl misztikusak egy földi életre, ezért nem is foglalkoznak zsákmány szerzéssel, azaz veled…

De a Tigrist a vadászat élteti… és azért jött, hogy rád vadásszon vagy társául fogadjon a vadászatban. Te választhatsz...
Ha egyenesen haladsz az általa kijelölt útadon, akkor melléd szegődik, társául fogad és vigyáz rád. Adja amire szükséged van, még annál is többet. Jól jársz vele, hidd el, elképesztő magasságokba tud emelni.
De ha megengedsz magadnak mellék pályákat, ha át akarod vágni, ha másoknak kárt okozó, felelőtlen lépéseket teszel, akkor a legváratlanabb pillanatban letámad, ott ahol a legfájdalmasabb. És nincs pihenő, mert egész évben ugrásra készen figyel a bokorból.

  

 Minden amit a Tigris évéről tudni érdemes - benne a saját feladataiddal

Azt lesi, hogy hogyan reagálsz az általa hozott csapdákra. Ha figyelsz a jelekre, akkor észre fogod venni a furfangot, és hiába a felgyorsult légkör, körültekintő leszel és megfontolod a lépéseidet. Nem veszélyezteted szeretteidet, mindenre alszol még egyet, megkérdezed az illetékeseket, semmi önfejűség, kivárod a megfelelő pillanatot. Ennyi lenne a dolgod, a többi sikerülni fog a Tigris segítségével.

Ha így teszel, ez a vadállat átalakul jótevő angyallá, védelmezővé és ajándékot kapsz tőle… Elismeri a koncentrált figyelmet, a türelmet, a megőrzött békét és a csillagokig emel.

De ha kapkodsz, ha azt hiszed, hogy neked mindent lehet, ha nincs legalább egy biztos kapaszkodó az életedben, ha nem törődsz a szeretteiddel, ha felelőtlenül kockáztatsz, ha az önös célokért felforgatsz mindent magad körül, ha nagyobbak a vágyaid, mint amit elbírsz... akkor préda leszel… Óvatosan, mert fontos év és csak erre kell figyelned. Ne akard gyorsan, azonnal, rögtön, mert ez a csali!

A Tigris tanítása egy sűrű mondatban: Mozdulj meg, élvezd az életet, szabadulj ki a hétköznapi láncok alól, de mielőtt elindulsz egy új kalandra, keress hozzá térképet, nézd meg és szerezd be, amire szükséged lesz útközben, és ami a legfontosabb, várd meg az arra vezető járatot, mert ha rossz busz a szakadék felé tart…

Nos, valahogy így… Bármit lehet, ha legjobb tudásod szerint felkészülsz rá!

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Változatos, élményektől gazdag és sikeres évet kívánok!

Garbóczi Tünde

 

Vissza az előző oldalra