Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Tarot kártyavetés, Feng Shui, I Ching
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

2022 - A nyughatatlan Tigris éve 1.

A Tigris éve előadás teljes anyagáért - benne a saját éved kiértékelésésvel katt ide.

 

Kedves Földi Angyalolvasó!

2022 február 4-én már a Tigris évére ébredsz, bár már most is érezheted azt a felfokozódott érzelmi állapotot, izgalmat esetleg feszültséget, izgulást, ami meghatározza az előtted álló időszakot. Nem kell, hogy végig így legyen, segítek.
Jöjjön is rögtön az első (legfontosabb) javaslat... 
Nézd meg a fenti képet, mert a lelkedben - most vagy majd kicsit később - hasonló fröcskölésekre, harcokra és felfordulásra számíthatsz. Ha érzelmileg fogékonyabb vagy a nagy átlagnál, ha könnyen magadra veszel dolgokat vagy ha legtöbbször a szíveddel nézed a külvilág dolgait, akkor kicsit több lesz a dolgod a Tigris évében magaddal, de a lehetőségek is inkább téged fognak megtalálni mint az agyas-okos-egós társaidat. 

Az elmúlt 3-5 évben az ész érvek erősebbek voltak az intuíciónál és a megérzéseknél, de még az igazságérzetnél is. A lelkiség, a szív-rezgés el volt nyomva, felülírta az agy. Az okoskodás, a magyarázkodás, az érvelés volt a meghatározó, egyik indok nyomta el a másikat, a dualitás két részre szakított mindent... Az egó, az akarat, az önérzet az egekig ér(t).

Az első és legfontosabb dolgod, hogy szállj le az elmédből a szívedbe és kezd el használni a megérzéseidet! Hallgass a tiszta(!) belső hangodra, az ösztöneidre, a benned lévő Mesterre, Istenre, Sorsra... hívd ahogy jólesik. Hagyd a külső hangokat, a másokat és az egyéb beavatkozó tényezőket.

  

A Tigris éve előadás teljes anyagáért - benne a saját éved kiértékelésésvel katt ide.

 

Fontos! Ahhoz, hogy a belső hangod igazat és tisztán szóljon, hogy valódi segítséget nyújthasson, ki kellene rakni magadból a tudati koszt és káoszt. Meg kellene szabadulnod a beállt gondolataidtól és az elavult hitrendszeredtől. Vagyis engedd meg, hogy az a változás, ami már utat tör magának ezzel a nyughatatlan Tigrissel, megtörténhessen benned is.
Rakd le a logika nagy részét, csak azt tartsd meg, ami éppen szükséges az életben maradáshoz. Vagyis, ha piros a lámpa, de mennél, azért állj meg és várj a zöldre.
Ez az év nem lesz tervezhető, kiszámítható vagy irányítható... És ha nem állsz át a saját életedben ugyanerre, akkor elveszhet sok minden, ami különben maradhatott volna. Ha az agyadra hallgatsz, beszűkülsz. Ha az érzéseidre figyelsz és követed őket, akkor kinyílsz és a világ is hozzá nyílik. Persze kell gondolkodni, felelősséget vállalni, másokra figyelni... De ha tiszta a szív, akkor ez jön magától.

A Tigris éve előadás teljes anyagáért - benne a saját éved kiértékelésésvel katt ide.

 

Állítsd át magad mielőbb! Ezt fontos lenne már február 4-ig begyakorolni, mert a február is hozza a fentieket. Nincs bemelegítés, a Tigris jön, elkap és visz magával... Szétkap hamar, ha ellenállsz... Rád ugrik és marcangol, karmol, megsebesít. De ha látja a hajlamot, ordít egyet örömében, felülted a hátára és átszáguld veled a feladataidon. Te választasz... Érvelsz vagy érzel. 
Javaslom, hogy inkább menj át az agyad tisztulási folyamatán úgy, hogy belelazulsz a hétköznapokba. Adj magadnak pár nap szabadságot, ami alatt csak azzal foglalkozol, amihez épp kedved van! Érezz rá, hogyha figyelsz az ösztöneidre és minél lazább tudsz maradni, annál működőképesebb lesz a belső hang és pont azt mutatja meg, amire ott, akkor szükséged van. Meglepődhetsz magad is, mert olyan alternatív megoldások lesznek előtted, amit egóval, logikával, ésszel nem tudtál volna előhozni. 

Kb ez lesz az év. Mindenkinek a maga Sorsában. Azok nyernek a legtöbbet, akik most az intuíciókra, a megérzésekre, az ösztönökre hallgatnak... A Tigris bátor, mozgékony és bármibe kételkedés nélkül hatalmas önbizalommal belemenő hozzáállásával megvalósítva azokat. 

  

A 2022-es Víz - Tigris és az év legfőbb tulajdonságai: 

Kiszámíthatatlan - mert egy pillanat alatt jön az érzés, hogy ez de kellene... Nulla előjel, nulla magyarázat, nulla előre meghatározható és látható eredmény. Vakfolt a bizonyosság, mert nincs benne logika! De attól még csúcsszuper lesz!

Nyughatatlan és mozgékony - Egy perc alatt jöhet számtalan gondolat, érzelem, ötlet. Javaslom, hogy jegyezd le, amit csak lehet, mert minden aranyat ér! Tényleg megfordulhat veled a világ, és átalakulhat az egész életed - Isten és a Sors akarata szerint... Annál pedig Te sem tudsz tökéletesebbet!

Bátor - Érez, megy és csinálja. Teszi a dolgát, épp ami előtte van, úgy ahogy tudja. Nem gondolkodik, de minden erejét beleadja, megy neki ezerrel, mert tudja, hogy a következő pillanat már késő lehet. A lehetőségek tengere lesz előtted is, csak hallgass a belső hangodra és használd fel, amit mond abban az egyetlen percben! 

Ha szeretnéd meghallgatni az évről szóló előadást - benne a saját éved kiértékelésével, itt tudod megrendelni. 

Köszönöm, hogy meghallgattál és hallgasd tovább a saját mondandóidat!

Kívánom, hogy az éved legyen élvezetes, élményekkel és örömökkel teli, mert ez is Tigris!

Garbóczi Tünde

 

Vissza az előző oldalra