Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

2022 június - A szenvedélyes Ló hónapja 2022. Június 15. 09:09

Kedves Földi Angyal Olvasó!

Egy tüzes, életerővel és energiával telített hónapot élünk egészen július 7-ig. A lehetőségek velünk maradnak utána is, de a kezdeti lendületnek, a fellángolásnak és az új élet első lépéseinek most van itt az ideje...

Neked mit jelent a szenvedély? Mi az a dolog, amibe szinte végtelen energiát bele tudsz tenni és azt érzed, hogy még mindig nem elég? Mitől vagy kitől érzed úgy, hogy már a gondolatától is a szíved majd kiugrik a helyéről? Állj fel a megszokásból és dolgoztasd meg az érzéseidben felgyülemlett tüzes energiákat... 

Fontos! Ne keverd össze a szenvedélyt a szerelemmel vagy a szexualitással. Ami itt van körülöttünk, az most több egy fellángoló érzelemnél, ami a testi-lelki kielégülés után már le is csillapodik. Ez több ennél, mivel ha olyan dologba fekteted a benned lévő tüzet, ami például a feladatoddal is megegyezik, vagy ami a rejtett - tudott képességeidet dolgoztatja meg, ösztönözve ezzel arra, hogy még jobban megismerd és kiteljesítsd önmagad... akkor csodát fogsz tapasztalni az életedben. 

Természetesen felhasználhatod a Ló által felpiszkált erő-kisugárzásodat a szerelemben is, de még marad ezen felül is Tűz a saját erényeid (adottságaid) kiaknázására. Had robbanjon! 

 

 Ha szeretnél egyéni hónapelemzést kérni, ide kattints

Nézzük a lépéseket: 

Ülj le és figyeld meg, hogy a jelenlegi felizzott energiák milyen minőségben mozognak benned? Izgatott vagy? Mozgékony? Csodálkozol magadon, hogy még mindig van energiád? Tökéletes! Akkor neked a következő lépés, hogy ami ott van benned, azt célzottan önmagadba fektesd! Most váltsd valóra az álmaidat! Nem kell sok, egyetlen lépés, és a szenvedély, az öröm, az izgatottság... hívd bárhogy azt az érzést, kellemes tapasztalással jelenik meg benned. Egyetlen feladatod, esetleg nehézséged van, hogy el kell indulni, fel kell állni és cselekedni. Egyszerűen tenni a dolgod a cél érdekében. A lendület adott, a lustaságot és az időt, a halogatást kell csak legyőzni. 

Ha szeretnél egyéni hónapelemzést kérni, ide kattints

Ha pedig feszültséget érzel izgatottság helyett, akkor a fenti lépések előtt egy kicsit a múltba vissza kellene tekinteni. Leülni és feltenni a következő kérdést: Mi akadályoz meg abban, vagy mi frusztrál abban, hogy a képességeimet használjam és önmagam vagy mások szolgálatába állítsam? A mostani belső feszültséget az okozhatja, hogy beléd szorul mindaz, ami Te vagy! Nem tud kijönni, mert valami lezárja.

Lehet, hogy egy kudarc és a továbbitól való félelem az akadály...
Lehet, hogy egy ember, aki beszólt, kritizált, bírált esetleg irígykedett...
Lehet, hogy önmagad vagy a legnagyobb akadály, a hitetlenséged, a maximalizmusod, a magaddal szembeni elvárásaid...

Bármi az ok, ismerd fel, hogy kudarcra és bíráló emberre is szükség van, mert megmutatja a javítani valót, esetleg önmagadról tanít vagy segíti a változást. Itt még van egy plusz bekezdés: Le kell választanod a valóságot a valótlantól az igazságtalantól! 

Ha szeretnél egyéni hónapelemzést kérni, ide kattints

Egyetlen dologra nincs szükség a kiteljesedéshez és a szenvedély felébresztéséhez, az pedig önmagad bántalmazása! 

A mostani feszültségnek - ha nem izgatottság a jövő lehetőségei miatt - az oka, hogy bántod magad. Leszólod, lenézed, bírálod mindazt, ami vagy. Nem más! Te magad vagy az ítélkező!

Szóval Ló módjára tekintetet felemelni, nagy levegő, mellkas ki, egyenes hát és nézd meg, mutasd meg, hogy ki vagy!
Ha kell először magadnak a tükör előtt! Ló módjára élvezd a saját életedet! Éld meg a benned lévő Istentől kapott szenvedélyt, ami nem más, mint az Élet Szeretete, és önmagad megfelelő helye benne!

Ha szeretnél egyéni hónapelemzést kérni, ide kattints 

A szenvedély hónapját éljük... Az erények és az adottságok kiteljesedésének idejét... A képességek feltárásának és/vagy használatának lehetőségét. Óriasi áldás és ajándék van körülötted! Jó lenne élni vele és általa!

Összegzés: Légy önmagad, ugraszd ki a tüzes lovat a szívedből! 

Ha szeretnél egyéni hónapelemzést kérni, ezen a linken megteheted. 

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Kellemes izgatottságot és erényhalászatot kívánok!

Garbóczi Tünde

Vissza az előző oldalra