Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

2022 május - A leleményes Kígyó hónapja 2022. Április 29. 07:07

 

Kedves Földi Angyalolvasó!

A Kígyó időszaka az év leggyengébb láncszeme, a sarkalatos pontja, de egyben a jövő szempontjából a legnagyobb lehetőségeket tartogató hónapja. Olyan sorsfordító energiák aktiválódnak, amelyből 1 elég lenne a gyökeres változáshoz, erre rögtön 5 erő találkozik és felforgatja az életünket ha szeretnénk vagy ha épp arra van szükségünk. Nem ússzuk meg, és ha a változás nem is lesz teljes, valahogy mérlegre rakják az életünket és kidobálják belőle a túlsúlyt... De lássuk kicsit részletesebben, hogy mire lehet számítani:

Ha a Tigris év eddig nem piszkálta meg valamelyik érzékeny pontodat vagy nem szembesített a sötét oldaladdal, akkor a Kígyó most megteszi helyette - vele. Azért jön, hogy felkavarja az állóvizet...

2022. május 5-én elkezdődik az év legádázabb időszaka, egy bármire, bárhol képes ravasz Zodiákus, a Kígyó égisze alatt. A jó hír, hogy jót akar... Ez a Kígyó nem űzet ki a Földi Menyországból, sőt még magasabbra szeretne juttatni. A rossz hír, hogy nem kérdezi meg Te mit szeretnél... Bőven volt időd elrendezni azokat a dolgaidat, amit most helyetted fog megoldani.

Vagyis bármi ami az életedben lejárt, elfogyott, kihült, kihunyt, elmúlt, lecsengett, döglődik, kárt okoz, nem hagy fejlődni, esetleg már meg is halt... stb, az most a végső elmúlásra készülődik. De még mindig van időd! Igaz, hogy már csak napok, de amíg nem történik a szóban forgó teherrel valami az életedben, addig a kezedben a lépés! Javaslom, hogy amíg önszántadból megteheted, kezd el felégetni vagy rögtön írtsd ki azt ami árt neked. Lépj tovább, vagy legalább kezd el a lépegetést. Annyi elég, csak lássa ez a fránya Kígyó - na meg a Tigris - hogy fejlődni és emelkedni szeretnél. 

 

Könnyű uzsinak hangzik, de nagy falat, és ha nem rágod meg rendesen, akkor nem tudod megemészteni... Hamar megfekszi az életedet, megbetegít és külső beavatkozás lehet a vége. Működj együtt az erőkkel, vagyis első körben add le a felesleges terheidet, szabadulj meg és fel! A Kígyót nem tudod átverni, alapból bölcs, ravasz és most ráadásul kreatív is, a legleleményesebb oldalát hozza.

Egy módon győzhetsz! Ha tudod, hogy merre tartasz és ami nem tartozik hozzád vagy az úthoz, azt elkezded kidobálni az árokpartra. Másnak még jól jöhet...

Folyt köv. Addig is ha érzed hogy valami készlődik nálad is, talán segíthetek az egyéni hónapelemzéssel, hogy közelebb kerülj a boldog, békés, biztonságos Életedhez... Ide kattintva kérheted.

Áldott heteket és sorsfordító Kígyó hónapot kívánok!

Garbóczi Tünde

Vissza az előző oldalra