Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

2022 március - A Víz Nyúl hónapja: Az érzelmi játszmák nagymestere 2022. Március 11. 08:08

 

 Személyes tanácsok a hónapról ezen a linken

Kedves Földi Angyalolvasó!

A február neked is leemelte az agyadat a párkányról? Nézel ki az ablakon és egyre elképedtebben mereszted a szemedet a világra? Minden pillanatban azt kérdezed, hogy mi jöhet még? Bizonytalan vagy? Tervezel és a java bedől? Régóta befagyott, jéggé dermedt, mozdíthatatlan biztos pontok olvadtak fel és úsztak el a végtelenbe? Te pedig egyre jobban kapkodsz, parázol, pánikolsz? Akkor ez neked szól, mert egyetlen út járható jelenleg... és ez ebben az évben havonta változik!

Az első Tigris évéről szóló írásban olvashattad: "Két ijesztő, korlátozott és mozdulatlan év után megindul minden, mert a Tigris nem tud megülni a fenekén..." 

Már az évkezdet is, de a februári Tigris hónap végérvényesen be is bizonyította ezt... A világ kifordult önmagából, mintha nem az a Föld lenne, mint pár hete. Egy vírussal szemben vannak védekezési lehetőségeink, egy kiszámíthatatlan elmeállapottal szemben nem sok... 

Jelenleg nem lehet tudni, hogy merre halad a harcos Tigris. Azt tudom megmondani, mire kell figyelned, mit erősíts magadban és mivel ne kűzdj most, mert beborulsz. 

Igazából ez a márciusi Nyúl hónap sem látszik békésebbnek, bármilyen szelíden hangzik... Nyuszi...

A Tigris nyilvánosan félelmetes, ha úgy tartja kedve, nem titkolódzik, szemtől szemben támad. De ez a Nyúl sunyin kiszámíthatatlan. Megy az érzelmei, az érzékei, a megérzései felé...
Kész hangulat hullámvasút: Ma vidáman ébred, holnap morcos lesz, holnapután pedig minden piszlicsáré dolgon megsértődik, nyavajog, semmi nem tetszik, semmi nem jó és bosszút áll azon, aki épp ott van... Teljes elmebaj... Láthatóan. 

 

A személyes hónapelemzésedet ide kattintva kérheted

Épp ezért az én tanácsom erre a pár hétre: Aki most kiemelten érzékeny, azt nem tudod meggyőzni, hogy mennyire hangulatember és a világ teljes más, mint amit képzel róla... Ne küzdj ezzel! Felesleges. Inkább törődj magaddal! A saját érzékeny, érzéki, érzékeiddel. Élesítsd a megérzéseidet! Hívd életre a 3. szemedet! Meditálj és vedd fel a kapcsolatot a Belső éneddel, Mestereddel, Istennel, Jézussal, Buddhával, Angyalokkal és mindennemű békét hírdető Tanítóval. Amelyikkel csak szeretnél. Kommunikálj szívvel és szeretettel! Tegyél olyan dolgokat, amelyek élesítenek érzékelés szintjén! Kreatívitás, intuíció, flow állapot... Bármi ami hátra hagyja a racionalitást és tisztítja a fátyol másik oldalát most segít, megnyugtat és egyensúlyban tart.
Mert egész évben ez lenne a cél! Egy belső stabil pont, ami akkor is ott marad, ha a világ mégjobban kifordul önmagából: Te maradj stabil, akkor a környezetnek is tudsz kapaszkodót adni...


Többek között erről is beszéltünk "A nyughatatlan Tigris éve" előadáson - Ezen a linken hozzáférhetsz.
Érdemes meghallgatni, mert az egész felbolydult évre kaphatsz egyéni útmutatót.

Akkor is a belső figyelmet javaslom, ha Te csak a tényekben, a külsőségekben, a számokban, a racionális és a kézzel fogható, bizonyított dolgokban hiszel. Az elmúlt pár hét rámutatott, hogy a külső biztonság smafu... Belül kell tiszta támaszték... Ez a hónap ezért ilyen, ezt segíti létrejönni. A Nyúl is céllal jött. Ezt szeretné nálad elérni. 

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Garbóczi Tünde

 

Vissza az előző oldalra