Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Tarot kártyavetés, Feng Shui, I Ching
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

2022 szeptember - A Kakas hónap tanításai 2022. Szeptember 07. 07:07

 

Kedves Földi Angyalolvasó!

Hogy érzed magad mostanában? Áll a hajad vagy halad az Életed? Lassítást élsz meg vagy pont azt sem tudod mikor ugorj ki a szakadék felé száguldó vonatból? 
Neked is megindultak a dolgaid tavaly vagy idén az év kezdetén? Sorra dőltek le a falak előtted, szinte maguktól javultak a helyzetek? El sem hitted, hogy mekkora mákod van, mintha minden és mindenki érted létezne?
Most meg egyik zűr, akadály, bosszúság követi a másikat, teljes a para, a pánik, az aggódás és/vagy a bosszankodás? Mi a fene van, lesz? Mi ez az egész, ami folyik körülötted? Lehet, hogy még nagyobb is a gáz, mint előtte? Megjelent valami átkos másik oldal, ami keresztbe tesz a tökéletesen felépített terveidnek? Nagyobb a hátra, mint az előre? Hova lett a fejlődés, a haladás és az a láthatatlan erő, ami év elején újra reményt adott azzal, hogy megmutatta a vágyott aranypalotát?

 

A Te hónapelemzésed - A Kakas hónap feladatai

Az a toporzékolás, ami most benned lehet, egy hatalmas feladat és tanítás, ami a szeptember 8-án induló Kakas hónapjában az utadba kerül. Egyelőre nem lehet a tiéd ami felé elindultál, mert a Sors most előre kéri az árát...

Tanítani szeretne és belemaszatol egy kicsit az eddig tiszta hajadba... jól összekeni ragacsos mézzel, hogy bontogasd csak, kifésülni úgysem tudod, a vége úgyis az lesz, hogy le kell vágnod egy részét... Viszont, ha nem harcolsz a jelenlegi helyzeted ellen, hanem felfogod feladatként és megteszed, amit kér tőled az Élet, akkor semmi gubanc, lassan kikopig a ragacs és kitisztul a hajad... Majd újra megindul minden.

Ez az írás erről a tanításról és a lehetséges hozzáállásról szól. Ha úgy érzed, rád ez nem vonatkozik, akkor is javaslom, hogy a következő pár hétben legyél kicsit óvatosabb, tudatosabb, mert a Kakas hátulról és alulról csipked meg... Észre sem veszed és nem látod mikor támad...

Ha szeretnéd tudni a saját hónap előrejelzésedet, ide kattints érte

Lehet bármilyen életterület, egy vagy az összes, bárhol káoszhegyek lehetnek, jöttek a semmiből vagy elkezdtek létrejönni, te pedig újra összerándult izmokkal harcolsz az életedért. Abban szeretnélek segíteni, hogy megértsd, átlásd, és visszacsináld a fejlődés irányába az egészet. Mert nem kell sok, csak egyetlen átgondolt, megértett és eldöntött hozzáállás! Egy kis szellemi igazítás, amit a lelked is elfogad, a tested pedig kivárja az újraindítást és visszakapod életed irányítását.

Nincs titok, nyilvános és felismerhető tanításról van szó. Mondhatjuk a siker mechanizmusának és kiteljesedésének is... 

Hogy tiszta legyen, bemutatom a Kakast, mint a kínai Zodiákus-kör egyik meghatározó alakját. Először Őt kell megérteni elfogadni és tenni amit szeretne... 

A saját személyes hónapelemzésedet itt találod...

A Kakas egy büszke főnök a kínai Zodiákus körben. Négy Vezér van, Ő az egyik, és semmi más dolga nincs, mint hogy hozza ezt a formáját... Irányítson, dirigáljon, vezessen! Bármi áron. Uralja is az adott udvart, mindenki tiszteli, szereti, nem ellenkezik vele, sőt sorban állnak a kegyeiért. De a Vezérek is elbuknak néha, ha elfelejtik, hogy a hatalmat nem önmagukért kapták, hanem a többiekért. Felelősséggel tartoznak minden döntésükért és be is hajtják rajtuk! 
Lehet diktátor, mert ehhez is meg van a hatalma, de csak az lehet tartósan igazságos uralkodó, aki szolgálja a népét! Egó, önérvényesítés és hatalommal való visszaélés nélkül!
Van az a mondás, hogy magasról lehet a legnagyobbat esni... Pont ez illik rá és ez is történik vele, ha nem figyel, ha öncélú lesz és kritikus, amikor kilép a „Király a legnagyobb alattvaló” szerepből.

Egyéni hónapelemzés a születési adataid alapján... ide kattints érte

De nézzük a Te életedet és a dolgaidat ennek alapján. Az első, amit végig kellene gondolnod, hogy amit elindítottál a közelmúltban és befuccsolt, az mennyire öncélú? Figyelembe vettél másokat is, hogy mit szeretnének? Beillesztetted a terveid közé az Ő akaratukat? Egyeztettél a szeretteiddel, kollegáiddal, beosztottaiddal? Megkérdezted a döntésed előtt azokat, akik érintettek?
Ha pedig megtetted, mennyire voltál nyitott egy más látásmódra, szemléletre? Fontos! Nem arról van szó, hogy azt kell tenni, amit mások gondolnak, akarnak... Nyitottságról beszélek, odafigyelésről és gondoskodásról... A végső döntés a Tiéd, csak a mögötte lévő feladat, hogy más érdekeit is vedd figyelembe!

A második, ami miatt nem találsz megoldást a függő zűrös dolgaidra, az az elégedetlenség. Ez a Kakas hónap második legnagyobb kihívása és tanítása... A nagybetűs Hála...

 

A Te hónapelemzésed itt...

Főleg ha van Kakas a horoszkópodban, akkor  jó lenne komolyabban foglalkozni a lentiekkel, hogy ne veszítsd el azt, am van, vagy amire még szükséged lesz! Mert az úgyis veszni fog, ami elavult, nem kell, vagy elakaszt az életedben. Ez is a Kakas, de az is, aki kikapirgálja neked a legjobbat!

Tigris éve van, fontos a változás... Mert ahogy a Kakas a vezető, a Tigris a mozdítás... A kettő találkozása pedig most maga a tökéletes átalakulás lehetősége, de Te kellesz hozzá... És a fenti 2 dolog: Hála és az alattvaló Király hozzáállása... Ez a megoldás a felesleges vesztés ellen, mert ha se hála se alázat az "udvartartásod" felé, akkor viszi a Kakas azt is, amire még nagy szükséged lenne...

Ha szeretnél egyéni hónapelemzést kérni, ide kattints érte 

Összegzés:

Ha most gáz van valahol, ezt a két dolgot vizsgáld felül az ügyleteid, a kapcsolataid és minden egyéb folyó feladatod kapcsán. Mennyi az öncélúság és az elégedetlenség benned? Töröld el és helyette fókuszálj a királyi szolgálatra és a mindennemű hálára. Látni fogod azt a tanítást, amit neked szánt a Sors, mert ha ezt megteszed, akkor a helyzetek egyből újra megfordulnak felfelé. Bátran ígérem, mert ez ilyen. Ismerd fel, tanuld meg, alkalmazd az élet hozta vizsgákon, és nem lesznek dohos pincejáratok, lakhatsz a palota legszebb lakosztályában.

Ez az időszak februárig kihúzza magát, aztán jön a következő, de erről majd december környékén beszélgetünk. Izgalmas lesz az is, gatya a kézben, addig meg össze kellene kapnunk magunkat és kikapirgálni az ajándékokat a saját házunk táján…

Szóval Hálára Fel!

Ha pedig érdekel a saját hónap elemzésed egyéni feladatokkal és lehetőségekkel, ide kattint érte.  

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Kívánom, hogy lásd meg, és fogadd be, hogy mennyire áldott vagy életed minden pillanatában!

Garbóczi Tünde

 

Vissza az előző oldalra

Iratkozz fel a hírlevélre és szerezd meg az értéket adó VIP ajándékokat!

 

Jelenleg letölthető ajándékok: 

2022 A Tigris éve 1 - Előrejelzés és általános tudnivalók 1:20:51
A természetben - Őselem meditáció: Befogadás és megengedés 38:22
Célok megteremtése 1. 15:08
Légzés kívánsággal való feltöltése 10:23

Ha már kapsz tőlünk hírlevelet, ide kattints az ajándékokért!

Feliratkozás után meg kell erősítened az e-mailedre érkező linket és máris le tudod tölteni az egyedi VIP anyagokat. 

Adatkezelési tájékoztató

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS