Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Tarot kártyavetés, Feng Shui, I Ching
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

2023 A Jin Víz - Nyúl éve 1. - Kapcsolatok, érzelmek, szerelem és sok fincsi feladat... 2023. Január 11. 11:11

 

A szerelmes Nyúl éve - Évértékelő előadás Kaposváron  

Kedves Földi Angyalolvasó!

A Tigris éve neked is leemelte az agyadat a párkányról? Nézel ki az ablakon és egyre elképedtebben mereszted a szemedet a világra? Minden pillanatban azt kérdezed, hogy mi jöhet még? Bizonytalan vagy? Tervezel és a java bedől? Régóta befagyott, jéggé dermedt, mozdíthatatlan biztos pontok olvadtak fel és úsztak el a végtelenbe? Te pedig egyre jobban kapkodsz, parázol, pánikolsz? Akkor ez neked szól, mert egyetlen út járható jelenleg... és ez ebben az évben havonta változik!

A tavalyi Tigris évéről szóló előadásban hallhattad: "Két ijesztő, korlátozott és mozdulatlan év után megindul minden, mert a Tigris nem tud megülni a fenekén..." 

A tavalyi évben szinte nem volt olyan hónap, ahol ez a drága békén hagyott volna bennünket... A világ kifordult önmagából, mintha nem az a Föld lenne, mint pár éve. Egy vírussal szemben vannak védekezési lehetőségeink, egy kiszámíthatatlan elmeállapottal szemben nem sok... Mind a kettő kiszámíthatatlan, de a tavalyi év ellen nem volt már vakcina...

 

A szerelmes Nyúl éve - Évértékelő előadás Budapesten

Jelenleg nem lehet tudni, hogy merre halad a jövő, mit hozhat a Nyúl éve. Rengeteg mindenen múlik...
Igazából a 2023-as Nyúl éve sem látszik békésebbnek, bármilyen szelíden hangzik: Nyuszi... Kicsit veszélyesebb is, mint a Tigris, mert Ő nyilvánosan félelmetes, ha úgy tartja kedve, nem titkolódzik, szemtől szemben támad. De ez a Nyúl lapul a bokorban, nem tudni mire készül, kiszámíthatatlan. Megy az érzelmei, az érzékei, a megérzései felé... Mindezt a pillanat hevében. 

Kész hangulat hullámvasút: Ma vidáman ébred, holnap morcos lesz, holnapután pedig minden piszlicsáré dolgon megsértődik, nyavalyog, semmi nem tetszik, semmi nem jó és bosszút áll azon, aki épp ott van... Teljes elmebaj... Láthatóan. 

 

A budapesti előadásra kérlek, hogy itt jelentkezz!

A kaposvári előadásra kérlek, hogy itt jelentkezz!

Épp ezért az első és talán legfontosabb tanácsom erre az évre: Aki extra érzékeny, azt nem tudod meggyőzni, hogy mennyire hangulatember és a világ teljes más, mint amit képzel róla... Ne küzdj ezzel! Felesleges. Inkább törődj magaddal! A saját érzékeny, érzéki, érzékeiddel. Élesítsd a megérzéseidet! Hívd életre a 3. szemedet! Meditálj és vedd fel a kapcsolatot a Belső éneddel, Mestereddel, Istennel, Jézussal, Buddhával, Angyalokkal és mindennemű békét hírdető Tanítóval. Eggyel, többel, bárkivel! Amelyikkel csak szeretnél együtt érzékenyülni. Kommunikálj szívvel és szeretettel! Tegyél rendszeresen olyan dolgokat, amelyek élesítenek érzékelés szintjén! Kreativitás, intuíció, flow állapot... Bármi ami hátra hagyja a racionalitást és tisztítja a fátyol másik oldalát most segíteni fog, megnyugtat és egyensúlyban tart.

Egész évben ez lenne a cél! Egy belső stabil pont, ami akkor is ott marad, ha a világ még jobban kifordul önmagából: Te maradj stabil, akkor a környezetnek is tudsz kapaszkodót adni... És ez a stabilitás most nem anyag szintjén fog megjelenni, hanem az belső rendszered, lelked, érzelmeid szintjén. Figyelmeztetés: Ha most inkább a külső anyagba kapaszkodsz a belső lehetőségeid helyett, a kiszámíthatatlan nyuszi játszadozni fog veled... 


Érdemes eljönni az előadásra, mert egész évre kapsz sok-sok infót és egyéni útmutatót.

Akkor is a belső figyelmet javaslom, ha Te csak a tényekben, a külsőségekben, a számokban, a racionális és a kézzel fogható, bizonyított dolgokban hiszel. Az elmúlt pár hónap rámutatott arra, hogy a külső biztonság smafu... Egy tollvonás tőled függetlenül - és veszik minden. Belül kell tiszta támaszték... Ez az év ilyen lesz, ezt segíti létrejönni és megtartani. A Nyúl is céllal jön, mint mindenki... Ő ezt szeretné - végre - elérni. Lépjünk ki az anyagból és keressünk valódi  értékeket, érzelmeket, belső támasztékot. És mindezt a kapcsolatokon keresztül tudjuk a legtisztábban megvalósítani. Ez is a Nyúl.

Áldott évet, érzékelést élet szeretetet és szerelmet kívánok!

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Garbóczi Tünde

 

Vissza az előző oldalra

Iratkozz fel a hírlevélre és szerezd meg az értéket adó VIP ajándékokat!

Jelenleg letölthető anyagok: 

Mire készülj ebben a hónapban?
A májusi Kígyó hónapja - Előadás és prezentáció (1:06:14)

Ha már kapsz tőlünk hírlevelet, ide kattints az ajándékokért!

Feliratkozás után meg kell erősítened az e-mailedre érkező linket és máris le tudod tölteni az egyedi VIP anyagokat. 

Adatkezelési tájékoztató

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS