Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Tarot kártyavetés, Feng Shui, I Ching
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Asztrológiai útmutató - Az idő minősége 2023/13. hét 2023. Április 03. 07:07

 

Kedves Földi Angyalolvasó!

Ezeket a javaslatokat használd belátásod, élethelyzeted és céljaid szerint. Lefordítom neked az égi és a földi energiákat, hogy az aktuális feladataidat segíthessem vele. Rajtad áll, hogy mivel tudsz azonosulni, hol tartasz az úton és mit alkalmazol belőle. Örök, szabad és szeretett vagy! Köszönöm a bizalmadat!

Az eredeti posztokat megtalálod a Csillag Energiaközpont Facebook oldalán

04.09 - 10. Húsvét Ünnepe

Család, odaadás, áldozathozatal, elfogadás, teremtés és termékenység, szeretet és szerelem ünnep.
2 nap belül. Együtt a szeretteiddel, egymásra figyelve, meghitten, kizárva minden zavaró tényezőt, jól és jónak lenni, jót tenni.
Majd megtartani ezt az állapotot a hétköznapokban... másokkal is.
Szép feladat, de ezért vagyunk itt, együtt.

Áldott, békés, meghitt Ünnepet Kívánok! 

 

04.08., szombat 

Szenvedély, játékosság, lazaság, móka, kacagás, szórakozás...

Az örömteli belefeledkezés napja. Ma - és máskor is - minden könnyebben megy, ha nem nyomasztó kötelességnek vagy kötelezőnek veszed a feladatokat, hanem megéled a teljes belemerülést. Csak egy döntés, hogy a pillanatra figyelsz és megkeresed a tennivalód élvezetes oldalát.

Húsvéti készülődés, tojásfestés, sonkafőzés, kalács sütés... Legyen családi program, rituálé, társasjáték, kikapcsolódás, miközben megtanulhatod, hogyan kell teljesen és önfeledten átadni magad a cselekvésnek... Mint gyermek a játéknak.

Ha pár pillanatra mégis bekúszna a maximalista hajcsárod, akkor sóhajts egyet és a kilégzéssel fújd el magadtól. Ma nincs szükséged erre a részedre.

04.07., Nagypéntek 
Áldozathozatal... Önfeláldozás... Szolgálat... Alárendelődni egy magasabb akaratnak... Önszántadból és nem kényszerből... Együttérzésből, odaadásból, szeretetből.

Az Élet egyik feladata, kihívása és sokunknak legfőbb értelme... Amikor a lélek, az önzetlenség és az odaadás mozgatja a szálakat és nem az önérdek, az anyag vagy az önzés.

Meggyőződésem, hogy akik így élnek, csak Ők tudnak igazán boldogok lenni... Szabadok, békések, nyitottak. Bátrak. Igen, tudom, nem ez a könnyű út, ezért is kell a higgadtság, a tudatosság és a bátorság.

Sokan visszaélnek ezzel, igazságtalanok, kihasználók, lenézők, másokat semmibe vevők... de az Univerzumban rend van, így Ők is kellenek.
Mint ahogy Takács Tibor tanárom mondja: "Csak onnan tudhatod, hogy Te rendes vagy, ha vannak körülötted rendetlenek."
Szóval, szükség van rájuk, a mi dolgunk, hogy Őket is szeressük...

Nem az a fontos, hogy más mit tesz veled - az majd nála csapódik le - hanem az, hogy Te hogyan reagálsz - mert annak a következménye lesz a Tiéd. 

04.06., csütörtök 

Néha (ma legalább) le kellene állítani az agyalást! Néha csak hagyni kellene az Életnek, hogy elrendezze a dolgokat. Néha át kellene adni az irányítást másoknak... Esetleg a Teremtőnek.

Meg tudod ezt tenni? Csak néha. Csak abban, amivel már régóta nem jutsz semmire. Csendben és nyugiban maradni amíg szükséges... Ja, nehéz, főleg hogy a csapból is az folyik, menj, sőt rohanj a hegyre, mert menés nélkül lúzer vagy...

Ha meg tudod tenni, akkor egyrészt biztos, hogy van hited, másrészt pedig már rájöttél, hogy a legjobb akkor tud megtörténni, amikor leteszed a stressz-csomagot. Mert az Univerzum végtelenül kreatív, gondoskodó és vicces, hiszen mindig mosolyogsz, amikor megtörténik a Csoda...

Ha pedig nem tudod megtenni, akkor még nem jöttél rá, hogy van nálad okosabb, aki tisztábban lát mindent, akinek nincs csőlátása és az agyát nem borítja el a küzdelem, az egó és az önámítás...
Néha, csak néha vonulj vissza, adj lehetőséget egy okosabbnak, például a Mindenhatónak.

04.05., szerda - A Sárkány hónap kezdete... 

A hónap legfontosabb feladatai a mértékletesség, szélsőségek kerülése, az egyensúly megtartása - megtalálása - sokoldalúság, érzelmi játszmák felismerése és befejezése...
És ha sikerül ezekre figyelni egy kicsit, onnantól várható a szerencse, az új élet teremtése, az anyagi stabilitás lehetősége.
Mert a Sárkány megjutalmaz...

Nagyon nagy váltásban vagyunk... Minden felerősödik a mai naptól...
Az is, ha új életet kezdtél a közelmúltban és még vannak akadályok, nem érkeztek meg a visszacsatolások vagy bizonytalan vagy, hogy jó felé indultál-e... Nyugi, teljesen természetes a félelmed, minden rendben veled. A Sárkány megnyugtat...

Az is normális, ha a közérzeted nem az igazi, ha nyom, zizeg, zsibbad az agyad, fáj a fejed, nyűgös és tompa vagy... Vonulj vissza és pihenj egy kicsit, az érzékenységed van próbára téve. Csak figyelj, hogy mi használ és tedd azt, mert nálad a változások ilyen tüneteket produkálnak. Ez is természetes, menj bele és engedd átállni a rezgéseidet.
Mert a Sárkány felemel és előkészít erre...

Bármi is fura most benned, annak helye van.
Az az óvatosságra intő, ha nem érzed a szélsőséges állapotot sehol. Ha nem történik semmi más, mint eddig, ha mindent hagytál úgy, ahogy volt és nem vagy keresésben, aktivitásban, ha belekényelmesedtél egy állapotba és poros az életed... Ideje kipucolkodni a régi szemétből.
Mert a Sárkány felégeti a szükségtelent...

04.04., kedd 

Érzed magadban, hogy nincs hozzád hasonló? Tudod, hogy egyedi vagy? Meg van, hogy nincs 100%-os hasonmásod?
Ha tisztában vagy ezzel, akkor használd ki az egyediséged. Keresd meg azt a dolgot, amiben kiemelkedő vagy és csináld. Erősítsd a képességeidet!
Ha most hallasz erről először, akkor pedig állj le a testi-lelki-szellemi ikertestvéred keresgélésével - úgysem mennél vele semmire - és foglalkozz magaddal. Találd meg a lényeget önmagadban és azzal törődj. Csiszold csillogó egyedi gyémánttá mindazt, amiben különbözöl bárkitől.
Merj különleges lenni!

04.03., hétfő 

Triplázunk Nyúlból... Év, hónap és a nap is nyuszika, kész tapsifüles farm. Épp ezért az egyik legnemesebb tulajdonságát hoztam mára lehetőségként, ami a szerény önbizalom, a lehetetlen meglépése és az egészséges magabiztosság. 

Nem csak azt jelenti, hogy úgy szeresd önmagad, ahogy az Élet, az Univerzum, Isten szeret téged! 
Azt jelenti, hogy legyél bátor, amikor bizonytalanság vesz körül..
Bízz magadban, amikor mindenki másként látja a lehetőségeket...
Vállalj felelősséget, ha nem úgy alakul, ahogy elképzelted...

És már meg is tetted amit lehet. 
A többi másokon múlik vagy majd hozza a Sorsod.

Áldott Nagy Hetet Kívánok!

Garbóczi Tünde

Vissza az előző oldalra

Iratkozz fel a hírlevélre és szerezd meg az értéket adó VIP ajándékokat!

Jelenleg letölthető anyagok: 

Mire készülj ebben a hónapban?
A májusi Kígyó hónapja - Előadás és prezentáció (1:06:14)

Ha már kapsz tőlünk hírlevelet, ide kattints az ajándékokért!

Feliratkozás után meg kell erősítened az e-mailedre érkező linket és máris le tudod tölteni az egyedi VIP anyagokat. 

Adatkezelési tájékoztató

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS