Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Asztrológia, Tarot, Számmisztika, Feng Shui, I Ching - Tanácsadás és képzések
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Így készülj a 2024. évre - 10+1 lépés és rítus... 2023. December 29. 07:07

 

Új Év - Új Célok - Évteremtő szeánsz január 6-án

Kedves Földi Angyalolvasó!

Az emberek nagy többsége fogadalmakkal és elhatározásokkal kezdi az Új Évet. Jól is van ez így, hiszen a világ egy folyamatos változás, és a változó hatások – ami jelen esetben numerológiai dátumváltás – más hozzáállást is kívánnak. A változásra pedig tervezett változtatással érdemes készülni és válaszolni. Ez egy lehetőség csupán, nem kötelező, de rengeteget segíthet és rugalmassá tesz téged, az életedet és a megoldásaidat is. 

Egy olyan útmutatót olvashatsz most, ami segíthet abban, hogy az év eleji elhatározásaid ne csak álmok maradjanak, hanem a lehetőségeidhez képest meg is tudd valósítani azokat. Könnyedén és lazán, egészségesen és pozitív módon. 

Ha szeretnéd abszolút precízen és pontosan, asztrológiai segítséggel megtervezni és megteremteni a 2024-es évet,
akkor gyere el az online Új Év - Új Célok teremtő szeánszra január 6-án délelőtt 10:00 órakor.
Ahol lesz: Asztrológiai előrejelzés és segítség a tervezéshez és a teremtéshez... Céltervező és teremtő írás... Tarot kártyavetés... Tudatos egyéni tervezés... Teremtő technikák... Gyertya és pénz mágia... Teremtő meditáció...
 

Új Év - Új Célok - Onlien élő teremtő szeánsz 01.06-án  

De addig is van bőven külső és belső tennivaló... Jöjjenek a jól bevált szimbolikus rítusok. 
A legfontosabb! Az alábbi felsorolásból válaszd ki, azt ami tetszik, változtasd meg a saját hited szerint, vagy engedd el, ha valamelyik nem jön be. Ha nem csinálsz semmit, akkor is alakul minden magától. A lenti rítusok segítenek a céljaidban, hoznak egy kis megnyugvást, szerencsét, tudatosságot. Ezeknek az apró dolgoknak tisztító, töltő és teremtő hatásuk van, vagyis egészségesen, könnyedén, lazán és pozitív módon alakulnak a terveid az évben!  

A legjelentősebb az első tennivaló - agyban :)

1. Tudd, hogy nincs minden a kezedben! Vannak olyan tényezők az életben, amit nem irányíthatsz főleg a Sorseseményekben, de a legapróbb célok megvalósulása közben sem. Mindig vannak olyan hatások, amire nem számíthatsz, ami rajtad kívül álló okok miatt jön létre! Az első és legfontosabb, hogy ezt tudomásul vedd és fogadd el! Segít abban, hogy ne fogyjon el az erőd a felesleges küzdelmekre, játszmázásra, harcra. Ismerd fel ezt és mindig foglalkozz azzal, amit valóban irányíthatsz, ami rajtad múlik és tőled függ. A küzdés helyett tartalékolj erőt ezekre a semmiből felbukkanó lehetőségekre. Így eldobod a harcot, a büszkeséget és a makacsságot is egyben... Ezekre nincs is szükség.

Új Év Új Célok - Évteremtő szeánsz 2024 sikereiért

2. Ne fogadalmat tegyél, hanem inkább törekedj a célod felé! Teljesen más energia! Határozd el, hogy a lehető legjobb formádat hozod minden pillanatban és megteszel minden tőled telhetőt a célod érdekében… 
Törekedj minden nap egy kicsivel többre, mint előtte. Aztán meglátod, hogy sikerül-e, és tudd, hogyha nem sikerül amit terveztél, az nem kudarc, csak akkor annyira futotta és holnap is nap lesz, törekszel egy fokkal többre, jobbra, magasabbra...
A fogadalmakba való belebukás mindig rossz karmát húz maga után, ami bűntudattal, önbizalomvesztéssel és önutálattal jár. Elpocsékolt életerő! 
A törekvés egy tiszta szándék, hogy egy adott pillanatban az akkori legjobb formádat hozod, aztán meglátod meddig jutsz el, mit nyújt, hogyan segít. És ha valamikor pont a "nemcsinálás" a legjobb formád, akkor azt tedd! Önismeret, intuíció, fókusz... és tudni fogod abban a pillanatban, hogy hol van a létra legfelső foka számodra.  
Már ettől könnyebb lesz és kb 50%-al növeled a megvalósulás esélyét úgy, hogy nem rombolod magadat bűntudattal, hanem megszereted azt, amire ott képes vagy.

 

3. Készülj a váltásra. Ne az első napon határozd el, hogy mit szeretnél. Szánj már most 1-2 órát arra, hogy végig gondolod mit is akarsz a következő évtől. Lehet kicsi, nagy, folyamatban lévő, akár több évre szóló dolog, csak tudd már a dátumváltás előtt, hogy mit szeretnél! Legyen bent a fejedben félkészen vagy leírva papíron.  

4. Dobj ki valamit vagy akár mindent, ami visszahúzza az életed. Lehet lomtalanítani szekrényt, fiókot, bármit, a lényege a poros, piszkos, letapadt energiák felszabadítása. Nem kell mindenhol, egy apró helyen elég. Pakolj ki valamit az életteredből... A lényeg, hogy közben a tudatod azon legyen: "Elengedek mindent, amire már semmi szüksége a testemnek, a lelkemnek, a szellememnek!" 

5. Takaríts ki egy kicsit. Szintén nem kell nagyon, főleg ha tisztaság van, de akkor is, pucolj, törölgess, porszívózz, pókhálózz legalább 10 percet az utolsó napokon. Lehetőség szerint rakj mindent a helyére. Nem a rend a fontos, hanem a helyén vannak a dolgok az életemben... Vagy oda kerülnek. 

Férfiaknak külön javaslat, ha esetleg soha nem takarítanak: Vedd elő a naptáradat, a munkádat, a tárcádat, az irataidat és abban rakj rendet. Nem kell puccra vágni a kupit, csak nyúlj hozzá, hogy rendezgetve legyenek a múlt dolgai.

  

 

6. Ha nem létkérdés, ne adj ki nagyobb összeget az utolsó napokon. Ha nem muszáj, akkor ne menj vásárolgatni, ne most szerezd be a tartós, nagy értékű " dolgokat. 

7. Egyél, igyál, élvezd az életed, ereszd el a hajadat... Lobogjon a jókedv. Ünnepeld az eddigit, és várd az újat. Nem a társaság, a buli, az alkohol, vagy a lakoma a lényeg, hanem a várakozás örömének megélése. Tegyél bármit, csak tedd örömmel az utolsó napon. Nem fontos félálomban, kómásan megvárni az Új Évet, ne szenvedd ki, ha nem bírod, mert az is meghatározza az évkezdést! Az egész napod lehet lezárás ünnepe, elseje pedig a változás kezdete. Tök mindegy, hogy mikor fekszel vagy kelsz, a fentlétben legyél benne. 
Legyél hálás, örülj a létnek ébredéstől, amíg fent tudsz lenni. Ha alig várod, hogy éjfél legyen, mert hulla vagy és a legszívesebben már aludnál, az a türelmetlenséget és az év gyors elillanását eredményezheti, valamint a kapcsolataidra sem lesz pozitív hatással. Ha álmos vagy, aludj, vagy csak dőlj le egy kicsit...
Nem fontos, hogy iszol-e pezsgőt, eszel-e virslit, szórsz-e el konfettit, vagy amit az eddigi szokások és mások mondanak. Bármi jó, ha azt élvezed, szereted és örömmel teszed. Minden gátol, visszahúz, rombol, amiben nincs jó érzés. Mert nem attól lesz az év jobb, hogy malacot eszel, hanem attól, hogy mennyire élvezed az áldást, az élet ajándékait, az ünnepet, a szeretteidet...

8. Este rakj a zsebedbe pár szem rizst. Ez jelképezi a bőséget, a boldogságot, a sikert minden szinten.  

9. Az év első napján minél több embernek kívánj tiszta szívből, jószándékból, őszintén olyan dolgokat, amit magadnak is szeretnél! Ne megszokás legyen, és nyugodtan kívánj mindenkinek mást, amiről úgy gondolod, hogy jól jönne neki. Lépj tovább a BUÉK-nál, legyél eredeti, kreatív és jószándékú. 

10. Az Újév első napja a jóslatok olvasásának, a feladatok lekérésének és egyéb előrejelzések kutakodásának ideje... Bármilyen kártyád van tegyél fel egy kérdést és 1-én húzz rá lapot!  

Felkeléskor figyeld meg, hogy milyen érzéssel ébredsz, és mi jut először eszedbe. Minden új energiával sok-sok tudatalatti üzenet érkezik (akár minden reggel figyelhetsz erre pár percig) Ezen a reggelen segítséget kaphatsz az éves dolgaidhoz. Kérdezhetsz is, kérhetsz is. A legjobb, ha már úgy fekszel le, hogy készülsz az ébredés utáni pár percre. 

+1 Az első napon határozz meg célokat, és lépj egyet feléjük. Írd le, éld bele magad, döntsd el, hogy így lesz és kész!

A többit hozzárakjuk január 6-án délelőtt...  Ezen a napon segíthetek neked a céljaid megvalósításában.

Kívánom, hogy a következő évben az életedben megjelenjen mindaz, ami még boldogabbá, teljesebbé, harmonikusabbá, egészségesebbé, gazdagabbá tesz minden szinten, minden pillanatban és minden kapcsolatodban! Az is, amit tervezel és az is, amit nem, de szükséges és kell neked...

Áldás kísérje az egész évedet, életedet, létezésedet!

Garbóczi Tünde 

 

Vissza az előző oldalra

Iratkozz fel a hírlevélre és szerezd meg az értékes VIP ajándékokat!

Jelenleg letölthető anyag: 

2024 február - A Tigris hónapja előadás felvétele (54:21)

Tértisztítás technikája 1. pdf

Ha már kapsz tőlünk hírlevelet, ide kattints az ajándékért!

Feliratkozás és visszaigazolás után az "Ingyenes letöltéseknél" találod az ajándékokat.

Adatkezelési tájékoztató

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS