Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Tarot kártyavetés, Feng Shui, I Ching
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Tigrisből a Nyúlba... Asztrológia szilveszter... Teremtések és feladatok... 2023. Január 25. 08:08

 

A szerelmes Nyúl éve - Évértékelő előadás személyes elemzéssel itt!

Kedves Földi Angyalolvasó!

2023. február 4-én elkezdődik a kínai asztrológia szerinti Víz - Nyúl éve. (Jegyek szerinti 12 hónap)

2023. január 22-én már megtörtént a Holdnaptár szerinti váltás. (Újhold napjával kezdődő 28-29 napos Holdhónapok)
A két időszámítás közötti napokat érdemes a váltás jegyében tudatosan megélni... Letenni amire már nincs szükséged...
Alakítani azon, amit tovább viszel... Tervezni, előkészíteni az újdonságaidat... Ehhez olvashatsz most pár javaslatot.

Először a szereplőkről pár sokatmondó infó:
- A Tigris (2022) - Kiszámíthatatlan, nyughatatlan, felelőtlen, hajmeresztően bátor... 
- A Nyúl (2023) - Kiszámítható, békés, nyugis, felelősségteljes, megfontoltan bátor... 
- A Bivaly (Január) - Kitartó, precíz, alázatos, hálás, dolgos és nem hagy hátra feladatot... 

Láthatóan hatalmas váltást fogsz megélni - már zajlik, akár érezheted is - és erre jó tudatosan felkészülni. Hiába a nyugisabb időszak, ugyanúgy le kell csillapítani a szívdobogást egy sprint után, mint ahogy előtte be kell melegíteni... Nem csak az egészséged vagy a teljesítményed érdekében, hanem a szélsőségek miatt. A teljességed, a boldogságod, a tökéletes lehetőségeid - amelyek valóban a tieid - az egyensúlyban, a kiegyenlítődésben és a középút keresésében találhatók... 

Ha fix terveid vannak, nagyszabásúak, akkor ez lehet a neked való segítség

Jöjjenek a javaslatok:

0. Jegyzetelj, kézzel! Az írás is elengedés és teremtés! Nem kell esszét írni, a legjobb a rövid, tömör, lényegre törő, pontokba szedett címszavak.

1. Először emlékezz! - Tekints vissza az évre (2022. februártól) Vedd elő a naptárodat és nézd meg mi volt a terved, a dolgod, mit tettél és mit nem. Majd rögtön éld is át újból, majd tedd fel a kérdést minden egyes eseménynél: Mit tanultam belőle? Most mit tennék másként? Kell-e még tennem valamit? 

2. Gondold végig a kapcsolataidat! - Kezd magaddal... Hogy vagyok azzal, aki vagyok? Mit szeretek és amit meg nem, azt miért nem tudom elfogadni? Keresd a tökéletességet! Hiszen az vagy! Isten nem alkot tökéletlent, legfeljebb nem az akarsz lenni, akit alkotott! Ezután és csak ez után, jöhetnek a többiek... A cél, hogy feltétel nélkül elfogadd és szeresd az embereket! Gondolkodás menet ugyanaz, mint az 1. pontban és 2., a magaddal folytatott kibékülésnél... Mit tanulok tőle, általa magamról? Miért ítélkezem Isten teremtéséről? Mit akar nekem tanítani a hozzáállásomon keresztül?

Súlyos kérdések, de segíteni fog ebben az évben. Elsősorban önmagaddal kapcsolatban. Majd megnyitva a szívedet, minden emberi kapcsolatodban... Magán és másmilyen, mindnél. 

A Nyúl már csak ilyen... Szeretné benned látni azt, amire Ő képes: Empátia, megbocsátás, felelősségvállalás, szeretet és gondoskodás... Azért jött, hogy megtöltse az életedet érzelmekkel. Viszont ezt csak akkor tudja, ha a szíved nyitva, ha befogadó vagy, ha ragyogsz, ha bízol és megengedő vagy. 

A szerelmes Nyúl éve - Évértékelő előadás személyes elemzéssel itt!

3. Tennivalók a környezetedben! - Február 3-án pakolj, lomtanlanítsd, takaríts egy kicsit. (Ezt már elkezdheted előbb is) Porold le tegyél rendet az oltáron, tisztítsd le a szent tárgyaidat, kabalákat, szeretett szimbólumaidat. Mosd el a kristályokat és mivel pont Telihold lesz, ezen az éjszakán rakd ki az ablakba, vagy ha megteheted, rakd a szabad ég alá. Szedd szét, mosd el a gazdagságvázát... Ha Feng Shui van a lakásodban, a mozgó szimbólumokat szedd be, altasd ezen az éjszakán. Ez a nap tökéletes tértisztításra is! Ha van technikád, csináld, ha nincs írj e-mailt, segítek! Ha azt mondod nem kell, úgyis jó, akkor szellőztess egy nagyot, amit kész a rend. 

4. Február 4-én készítsd el a gazdagságvázát, rakd ki a megfelelő helyekre a mozgó - repülő szimbólumokat, legyél a szeretteiddel, és ünnepelj egy kicsit a magad módján. Ha egy mód van rá, ne dolgozz, most csak élvezd az életed, tegyél minél több olyan dolgot, amit szeretsz... Vagy most tedd úgy, hogy szereted és kész! Írd le a céljaidat, tervezd meg a lépéseket... Kérd és megadatik, de tudod, Isten akarata felül írhatja! Teremts és engedd meg, hogy másként is lehessen... Meditálj, imádkozz, üdvözöld a Nyúl erejét. Legyél neki hálás és üdvözöld. Megjött! A Tigris meg indul nyaralni...

Ha fix terveid vannak, nagyszabásúak, akkor ez lehet a neked való segítség

5. Kérések a Nyúltól! - Először a feladataiddal és a kötelezettségekkel foglalkozz. Segíthet az Évértékelő előadás! Ott elmondom, hogy mit vár tőled ez az év... Mert amint meg vagy ezzel és ezek alapján hozol döntést, állítasz célokat, a Nyúl segíteni fog, maximálisan a rendelkezésedre áll... De a sorrend nem mindegy! Először neked kell megmutatni, hogy megteszed, amit kér, aztán csak kapod a lehetőségeket arra, hogy teremtsd amit szeretnél. 

Segítő és gondoskodó év... Harmóniát és elégedettséget adó év... Békét és megnyugvást hozó év... De ára van, nem jön egyik sem magától. Majd olyan is lesz pár év múlva, de ez most nem olyan, itt meló van! Felelősség van. Következmények éve van, Karma van, ha úgy jobban tetszik...  

Jó éved lesz-e? Rajtad múlik... A benned lévő 3 K-n múlik: Kreativitás, Koncentráció, Kitartás - A teremtés alappillárei. Hajrá!

Erre készülj, így készülj, ezekre törekedj! Vagyis azt csinálj amit jónak látsz! A szíved szerint... A fentiek felkiáltójeles javaslatok... De ha neked más a hited, kövesd azt, hiszen pont a szív lesz a tanulnivaló és az irány ebben az évben! 

Az Út jönni fog, most a cél és a tiszta szándék a lényeg. Mit és miért? 

Teljes és minden infó az előttünk álló évről: A szerelmes Nyúl éve - Évértékelő előadás személyes elemzéssel 

Időszakos és fókuszált horoszkóp elemzés: Ha fix terveid vannak, nagyszabásúak, akkor ez lehet a neked való segítség 

Áldott készülődést és átállást kívánok!

Garbóczi Tünde

Vissza az előző oldalra

Iratkozz fel a hírlevélre és szerezd meg az értéket adó VIP ajándékokat!

Jelenleg letölthető anyagok: 

Mire készülj ebben a hónapban?
A májusi Kígyó hónapja - Előadás és prezentáció (1:06:14)

Ha már kapsz tőlünk hírlevelet, ide kattints az ajándékokért!

Feliratkozás után meg kell erősítened az e-mailedre érkező linket és máris le tudod tölteni az egyedi VIP anyagokat. 

Adatkezelési tájékoztató

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS