Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Tarot kártyavetés, Feng Shui, I Ching
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Párkapcsolatok 1. rész

Asztrológusként, sorselemzőként szinte kívétel nélkül minden elemzésnél ez az egyik legaktuálisabb téma, a kérdések kb. 30%-át erről az életterületről kapom. Ha valakinek van, akkor azért, ha nincs, azért. Az egyik legnagyobb kapcsolati karma és feladat az életben. ( A másik a gyermek-szülő kapcsolat, de erről majd egy másik bejegyzésben)

A sorselemzés megmutatja, hogy mit várunk egy kapcsolattól, és mit élhetünk meg általa, milyen lehetőségeket hordoz számunkra. Szerencsés helyzet, ha ez a kettő közelít egymáshoz, hasonlók a vágyak, és az, amit ki tudunk hozni egy kapcsolatból. Mindenki ismer boldog párokat, akiket csodál, hogy milyen jól összepasszolnak, milyen boldogan élnek, pedig különböznek egymástól, a személyiségük teljes ellentmondás. Amikor ilyet látunk, akkor a vágyak és a lehetőségek nagyon közel vannak egymáshoz, talán még össze is olvadnak. Mindketten ugyanazt akarják egy kapcsolattól, meg is tesznek érte mindent, a célok és a vágyak nem, vagy alig különböznek, a lehetőségek pedig annyiban, hogy amit az egyik adni tud, azt szeretné kapni a másik, és fordítva. Így tudják egymást boldoggá tenni. Elárulom, nagyon ritka az ilyen párkapcsolat, de létezik, és ezek a párok nap mint nap megdolgoznak ezért a boldogságért. Sok szeretet, tisztelet, elfogadás, megértés, figyelem, bizalom és kommunikáció szükséges hozzá.... minden pillanatban, minden helyzetben.

De nem unatkozni jöttünk, és kivétel nélkül a Sors minden embernél előveszi időnként a párkapcsolatot, ahogy más életterületeket is. Van akinek ez egy életre szóló feladat. Vágyakat kelt, elvárásokra késztet, feladatokat ad, szembe állít bennünket a párunkkal, és ezzel rámutat a kapcsolat azon területeire, ahol bizony még fejlődnünk kell. 

Folytatása következik...