Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Tarot kártyavetés, Feng Shui, I Ching
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Párkapcsolatok 2. rész

Amikor van párod, de másikat szeretnél, mert már nem az, akit Te megismertél, vagy nem kapod azt, amit megérdemelsz... és különben is...

Sokan fordulnak hozzám azzal, hogy szeretnének új párkapcsolatot, mert a régi nem működik, nem elégedettek, nem boldogok, hiányzik valami az életükből... tovább lépnének, mert érzik, hiszik, tudják, hogy mással sokkal boldogabbak lennének.... és sorolják az elvárásaikat, a vágyaikat, az elképzeléseiket, a rózsaszín köd mögötti dolgokat. Én pedig csak hallgatom, hogy mit szeretnének, hallgatom az egót, és azon tűnődöm, hogy hogyan fogom azt a rózsaszín ködöt feloszlatni, ami elferdíti a valóságot, hogy magyarázom el, és adom át nekik, hogy mindaz a helyzet, amiben benne vannak, egy lehetőség, ami nem tér vissza, és ha kilépnek a feladatból, akkor a hosszú magány, az egyedüllét után (ami előfordul kapcsolaton belül is), még boldogtalanabbnak fogják magukat érezni. Hogy mondom el, hogy a pár, aki mellettük van, most a legtökéletesebb számukra, szükségük van rá valamiért, mert ha nem így lenne, nos akkor nem lenne mellettük. Vannak durva helyzetek, és még ezekre is igaz, a valódi megoldás nem a menekülés. Persze el lehet menni, vállalva a következményeket... egy másik, még szomorúbb és boldogtalanabb helyzetet, ami szintén addig tart, míg szembe nem néz valaki a helyzetből adódó igazi feladattal. (A durva, kegyetlen helyzetben élőknek jó hír, hogy a menekülés után visszafelé is meg lehet oldani a feladatokat, csak így lassabban megy, és az eredmény várat magára)

Nincs párkapcsolat feladat, karma nélkül. Törvény.
A pár, aki melletted van, mindig egy lehetőség, egy kegyelem a sorstól azért, hogy ítélkezés és feltételek nélkül megtanulj tisztán és őszintén szeretni, egy olyan embert is, akitől úgy érzed, hogy nem kapsz semmit, ráadásul Te csak adsz és adsz... önmagadat, hátteret, biztonságot, segítséget, nyugalmat, békét, bármit, ha kéri. Legyél nő, vagy férfi, ez áldozatokkal, lemondással, figyelemmel jár, akkor is ha nem akarsz adni, ráadásul így még rá is leszel ezekre kényszerítve, amíg él a párkapcsolat. Ez visz oda, hogy teljes áldozatnak érzed magad, nem vagy boldog, menekülnél.

Viszont ha mindezt meg tudod tenni tiszta szívből, önmagadtól, csak a másikért, elvárások nélkül, bárhogy viselkedik is veled, a jutalom nem marad el, de hogy mi lesz az, mi változik, azt már nem Te döntöd el. Ez is Törvény.
- Lehet, hogy helyre jön a párkapcsolatod, a párod befogadja a tiszta szeretetedet, reagál rá, viszonozza, figyelmet, törődést kapsz, és te már nem is akarsz menni sehová, sőt többet is teszel, mint amennyi szükséges.
- Lehet, hogy a Sors elismeri : Te megtettél mindent, amit tudtál, szeretsz odaadással, feltételek nélkül, de a párod nem tudja ezt befogadni, elutasítja, ezért tovább léphetsz, akár egy új kapcsolatba, akár békében egyedül..... de akkor ez a helyzet meg is fog érkezni magától, semmit nem kell tenned, semmi dolgod.

Vagy netán addig is sok a dolgod?

Garbóczi Tünde

 

Folytatása következik...

Párkapcsolatok 3. rész : Amikor nincs párod, de nagyon szeretnél...