Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

A Te hónapelemzésed - 2022 augusztus - A felforgató Majom hónapja

Ez a hanganyag a Te aktuális dolgaidról szól! Vajon mi vár rád a következő hetekben? Milyen hatások érnek, amit nem tudsz befolyásolni? Mivel kellene foglalkoznod és mit lenne jó félre tenned ebben a hónapban? Közérzet, magánélet, egészség, párkapcsolat, munka, pénz...? Mit hol és hogyan ebben az időszakban? 

 

A kb 8-10 perces hangfelvétel az aktuális hónap rád vetített hatásairól, a számodra kijelölt feladatairól és lehetőségeiről szól. A megadott születési adataid alapján javaslatokat hallhatsz, hogy mire érdemes jobban figyelned, és mik azok a területek, ahol sikereket, haladást, fejlődést érhetsz el. Megtudhatod, hogy ebben a hónapban mi kap szabad utat és szárnyakat vagy éppen időszakos akadályt az életedben...

Hosszú távon az éteri hatásokkal való együttműködés segít kialakítani egy boldog, egészséges, kiegyensúlyozott életet, és egyre stabilabban érzed majd a valódi belső békét, stabilitást és biztonságot.

A felvétel hossza és tartalma függ a látható lehetőségektől és a megadott születési idő pontosságától. 

A csoportos rendezvények, a meditációk és a havi elemzések felajánlás jelleggel működnek, ami nem jelenti a díjmentességet, csupán rád bízza az összeg meghatározását. 

A megrendelések a felajánlás beérkezésének sorrendjében kerülnek teljesítésre. 

Célom ezzel az elemzéssel, hogy könnyedén elérd a kitűzött céljaidat és bármilyen nehézséggel is találkozol útközben, olyan nyugodt, erős és stabil maradj, mintha mi sem történne... miközben kihozod magadból a lehető legtöbbet és átéled a boldog, szeretett és sikeres élet élményét!

Köszönöm a bizalmadat!

Garbóczi Tünde 


Az Adatok Védelméről szóló tájékoztatót, az Általános Szerződési Feltételeket és az Elállási nyilatkozatot (XX.) kattintva találod.

 

A Te hónapelemzésed - 2022 augusztus - A felforgató Majom hónapja - Kép 1.

A Te hónapelemzésed - 2022 augusztus - A felforgató Majom hónapja

A szolgáltatás felajánlás alapú

db

Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!   Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra