Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Tarot kártyavetés, Feng Shui, I Ching
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

A Te hónapelemzésed - 2023 február - A Tigris hónapja

Ez a hanganyaggal segíteni szeretnék, hogy ne fuss üres köröket, hogy azzal foglalkozz, amire az Égiek erőt, energiát és támogatást adnak és azzal ne, ami most akadályozva van... Vagyis a felvétel, amit kapsz az aktuális dolgaidról szól a születési képleted alapján. Mit igen, azt mennyire és esetleg hogyan, valamint mit ne erőltess ebben az időszakban...

 

A kb 8-10 perces hangfelvételt kapsz e-mailben (Drive megosztással vagy letöltő oldalon keresztül - ha nem gmail.com a fiókod) A felvétel hossza és tartalma függ a látható lehetőségektől és a megadott születési idő pontosságától. 

 

Hosszú távon a külső hatásokkal való együttműködés segít kialakítani egy boldog, egészséges, kiegyensúlyozott életet, és egyre jobban érzed majd a valódi belső békét, a biztonságot és a testi-lelki egyensúlyt.

 

A csoportos rendezvények, a meditációk és a havi elemzések felajánlás jelleggel működnek, ami nem jelenti a díjmentességet, csupán rád bízza az összeg meghatározását. 

A megrendelések a felajánlás beérkezésének sorrendjében kerülnek teljesítésre. 

 

Célom ezzel az elemzéssel, hogy könnyedén elérd a kitűzött céljaidat és bármilyen nehézséggel is találkozol útközben, olyan nyugodt, erős és stabil maradj, mintha mi sem történne... miközben kihozod magadból a lehető legtöbbet és átéled a boldog, szeretett és sikeres élet élményét!

Köszönöm a bizalmadat!

Garbóczi Tünde 


Komolyan vesszük az adataid védelmét... Az Adatok Védelméről szóló tájékoztatót, az Általános Szerződési Feltételeket és az Elállási nyilatkozatot (XX.) kattintva találod.

 

A Te hónapelemzésed - 2023 február - A Tigris hónapja - Kép 1.

A Te hónapelemzésed - 2023 február - A Tigris hónapja

A szolgáltatás felajánlás alapú

db

Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!   Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra