Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Asztrológiai tanácsadás - Időszak és élethelyzet elemzés

Ha csak egy életterület érdekel, ha nem tudod, hogyan tovább, de nem vagy kíváncsi az éppen jól működő vagy inaktív helyzetekre, akkor ez az elemzés neked való. Ha van egy terved, egy célod, és kíváncsi vagy, hogyan tudod az adott időszakban megvalósítani, vagy egyáltalán mikor a legjobb nekimenni, mit kell tenni, mivel kezdeni? Milyen Sors által írt feltételek vannak, amelyek nélkül csak kapálózás és nem megoldás egy-egy helyzeted? 

Ha már voltál teljes, életre szólő Sorselemzésen és a következő 1-1,5 évedre vagy csak kíváncsi, hogy mit érdemes, mit nem? Melyik kapu nyílik és melyik marad zárva, bármit teszel is? Vajon hogy áll a Sors a céljaidhoz, és Te hogyan állj a Sorsodhoz? Mi tart meg a boldog helyeden és mire kell vigyázni, ami lelökne onnan? 

Ilyen és ehhez hasonló egyéni kérdések megválaszolása csak élő közvetlen kapcsolatban lehetséges, személyes vagy online beszélgetésben.

A díj 1 óra időtartamra vonatkozik. 
Minden esetben a díj a konzultáció után, banki átutalással fizetendő, melyről az összeg beérkezését követően e-számlát állítunk ki. 

Garbóczi Tünde és a Csillag Csapat

Asztrológiai tanácsadás - Időszak és élethelyzet elemzés - Kép 1.

Asztrológiai tanácsadás - Időszak és élethelyzet elemzés

Ár: 12.000 Ft

db

Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!   Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra