Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

12:12 Spirituális képességek meditáció sorozat

9 x 20-35 perces, külön is hatékony spirituális képességfejlesztő meditáció, az isteni - médiumi - gyógyító belső erők kiaknázása és használata érdekében. Akár önmagadért, akár másokért szeretnéd az adottságaidat fejleszteni, ez a sorozat tökéletes útmutató és megoldás erre. Élő felvételeket kapsz egy régebbi csoportos online rendezvényről, ezért háttérzaj előfordul, de az energiák működését és a meditációk sikerét nem befolyásolja. 
Fontos! Első alkalommal a meditációk sorrendjében haladj, később már külön is gyakorlohatod a kedvenceidet. 

Javaslom, hogy mielőtt elkezded ezeket a meditációkat, végezd el az ingyenes letöltések között található 12:12 A Kozmikus háló és az Ibolya láng tisztítás gyakorlatokat. 

A csomag tartalma: 

1. A test tisztítása és töltése 23:38
2. A Felemelkedés holonja 33:11
3. Az 5. dimenzió 24:32
4. A Kundalini csatorna 30:41
5. Mihály Arkangyal behívása 28:16
6. Csillag Energia 21:40
7. A test - lélek - szellem egysége 24:36
8. A 7 erény 25:52
9. Megbocsátás és Szeretet meditáció 26:26

Mielőtt elcsendesednél, gyújts meg 1 db gyertyát és ha szereted az illatát, akkor 1 füstölőt is mellé. A meditációk végén pedig maradj benn addig az energiában, amíg jól esik, és tartsd meg az élményt. A gíakorlatokat bármikor elvégezheted. Reggel bearanyozza az egész napodat, este pedig az álmodat és a másnapi ébredésedet. 

Kérlek, hogy tiszteld meg a munkánkat azzal, hogy ennek az oldalnak a linkjét továbbítod azok felé, akiket érdekel és nem a meditációkat terjeszted. 

A csoportos rendezvények, az előadások, a meditációk és a rendszeres havi elemzések felajánlás jelleggel működnek, vagyis erre a csomagra is annyit küldj, amennyit tudsz, gondolsz, szánsz rá, amennyit ér számodra egy ilyen útmutatás. A megrendelések a felajánlás beérkezésének sorrendjében kerülnek teljesítésre.

Hálás köszönettel:

Garbóczi Tünde és a Csillag Csapat

Bármi kérdésed, kérésed van, várjuk szeretettel Elérhetőségeink bármelyikén, az adatvédelemről szóló Nyilatkozatot és a Adatkezelési tájékoztatót pedig itt találod. 

 

12:12 Spirituális képességek meditáció sorozat - Kép 1.

12:12 Spirituális képességek meditáció sorozat

Ár: 4.500 Ft

db

Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!   Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra