Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Asztrológia, Tarot, Számmisztika, Feng Shui, I Ching - Tanácsadás és képzések
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

2024: A Sárkány felemelkedése - 1. feltétel...

 

2024: A Jang Fa és a Sárkány éve előadás

Kedves Földi Angyalolvasó!

Ebben az évben az egyik feladatod az lenne, hogy tanulj meg újra igazán játszani. Ez lesz ennek az évnek az egyik megoldása. De vajon ez mit jelent? Te tudod?

Felelős felnőttként ritkán sikerül elkapni az örömteli, szabad, felszabadult érzést, mert amikor hosszabb a játék, egy idő után bekúszik a kisördög... "Mit bohóckodok? Mit szólnak? Nyerek vagy veszítek? Más dolgom lenne!..." Küzdés, bizonyítási vágy, téves rögeszmék és minták keresztbe tesznek a felszabadultságnak... Csak egy rövid időre sikerül belefeledkezni a játékba. Örülj, ha órákra is ki tudod kapcsolni a racionális agyadat, ritka szabad lehetsz... Ha állandóan be vagy feszülve, ha semmi lazítás, még szabadidődben is pörögnek a félelmeid, semmi gond, a belső játékosság tudatosan fejleszthető.

 

2024: A Jang Fa és a Sárkány előadás teljes anyaga itt elérhető

A gyermekek segíthetnek... Figyeld őket és tanulj tőlük játszani. Önfeledten és élvezettel belefeledkeznek szinte minden percbe és tevékenységbe. Nekik minden játék, amíg a felnőttek ki nem ölik belőlük... 
Tudnak kacagva pocsolyában pancsikolni... Énekelve segíteni... Sárban dagonyázni... Labdázva leckét írni... Hóban hemperegni... Fűnyíróval gabonaköröket rajzolni... Levél kupacok között kacsázva szaladni...
Sajnos nem sokáig, mert a felnőttek és a mostani versenyvilág beszippantja az önfeledt szabadságot... Azt tanulják, hogy csak akkor vagy jó, ha le tudsz győzni másokat. Mekkora marhaság! Ezért, ha látod, hogy játszik valaki hagyd, sőt csatlakozz, lazíts, engedd el magad, mozdulj vele együtt és közben tanulj.

Válassz más utat, mint a "norma" amikor csak lehet. Eregess Sárkányt és fuss utána amerre épp fújja a szél. Csak 3 percig naponta. Csak 3 órát hetente. Csak 3 napot havonta. Csak 3 hetet évente. Vagy többet, ha teheted.

A Sárkány év felemel, igaz, de csak akkor tud a hónod alá nyúlni, ha nem feszülsz be, ha laza vagy és hagyod magad szárnyalni. Ehhez az egyik a mindennapi játékos hozzáállás...

És ez csak az egyik feltétele a sikernek és a felemelkedésnek... Ha többet szeretnél tudni:

A 2024-es Sárkány évéről szóló előadás teljes anyaga elérhető ezen a linken. 

Áldott, szabad és felszabadult évet kívánok!

Garbóczi Tünde

Vissza az előző oldalra

Iratkozz fel a hírlevélre és szerezd meg az értékes VIP ajándékokat!

Jelenleg letölthető anyag: 

2024 április - A Sárkány hónapja előadás felvétele (1:06:18) Mp4
Az áprilisi előadás prezentációja (ppt)

Ha már kapsz tőlünk hírlevelet, ide kattints az ajándékért!

Feliratkozás és visszaigazolás után az "Ingyenes letöltéseknél" találod az ajándékokat.

Adatkezelési tájékoztató

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS