Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

A Szerencse megőrzése 2019. Április 24. 07:07

Tudjuk, hogy forgandó, de a Sárkány most hosszú időre neked adja... és nem kér érte sokat...

Gyakorlati tanácsok nem csak erre a hónapra

Hogy megy a saját és mások tüzes energiáinak levezetése? Mit tudtál kezdeni az elmúlt pár hétben a feléd áradó külső feszültséggel? Megnyugvásra leltél bármilyen fizikai, szellemi tevékenységben? Kaptál magadtól „üzeneteket”, voltak megérzéseid és követted azokat? Hova vezettek el, és közben mi mindent tanultál magadról?
Vagy még mindig kitartóan csipkedik a tűzhangyák az idegeidet? Ha igen, akkor jó lenne rárakni egy kis turbót, lehiggadni amennyire lehet, mert a jövőd a tét…

Disznó évét tapossuk. Jó dagonyás, de ez egy teljesen élvezhető időszak, ha együtt tudunk vele élni, vagyis azt tenni, amit ez a Zodiákus jelképez. A legfontosabb tulajdonsága a lazaság, és elsősorban ezt várja el tőlünk, persze mindenkinél a saját határain belül. Nem kell kilépni önmagadból, de amennyire lehetséges, vedd könnyedén a dolgaidat.

Nem kell sem kapkodni, sem idegeskedni, élvezzük az életet. Jól hangzik, de nehezebb, mint gondolnád… Amikor tele vagyunk feladatokkal, megoldásra váró ügyekkel, nem tudunk nem törődni. Túl szeretnénk lenni mindenen, és utána megpihenni. Ezzel szemben a Disznó legfontosabb üzenete, hogy fordítva csináljuk. Lazítsunk és éljünk, töltődjünk és szórakozzunk, aztán ha épp lesz valami komolyabbhoz kedvünk, akkor álljunk neki, mert gyorsabban, könnyebben, fele annyi befektetett energiával végzünk vele… Csak így fog simán menni. Kipróbáltam, és valóban… Azóta egyre több dologban rálazulok a megoldásra. Igaz elég „egóromboló” volt felismerni, de tökéletesen működik az életem nélkülem. A kőagyam rugalmas lett, amit neked is javaslok kipróbálásra. Vigyázat! Boldogság-függőség veszély!

Hogy vagy ezzel? Akadályok, zökkenők vannak az úton, vagy gurul az élet, mint a görkori a lejtőn? Ideje fordítani a hozzáálláson, mert a jövőd a tét…
Ez az év legfontosabb feladata. Van még több is, amit az ingyenesen letölthető előadáson meghallgathatsz…

Az éven belül a hónapok minősége is sorra üzen valamit, hordoz magával feladatokat, ami tudatosságot kíván, de ha megtesszük ami tőlünk telik, ajándékként kinyit új lehetőségeket.
Szerintem az asztrológia legnagyobb áldása, hogy ezeket a lépéseket pontosan megmutatja. Nem jóslás, mert csak rajtunk áll, hogy egyáltalán hozzá nyúlunk-e, vagy csak tudattalanul lógunk azzal az illúzióval, hogy minden szinten irányítható az életünk… Szívás, de nem. Mi lenne, ha minden úgy lenne, ahogy mindenki akarja? Ez lehetetlen… Akkor miért is van a duzzogás, ha néha nem úgy van, ahogy az akarat szerint lennie kellene?

Tehát minden hónap egy útmutatás, pár feladat és sok lehetőség. A jelen hónapban olvashattál a Sárkány útmutatásáról, a feladatairól (itt a cikk), most pedig jöjjön az a lehetőség, ami régóta a legnagyobb… amit most aranytálcán kínál, ha az első kettővel legalább foglalkozol egy kicsit.

Nem kevesebbet szeretne átadni, mint a szerencse áldásának megérkezését, és a forgandóságának hosszú időre való leállítását! Vagyis egy olyan segítséget, ami összefüggésben áll az év feladatával és a jövő sikeres teremtésével.

A szerencse nem más, mint az a „hátszél”, ami akkor érkezik, ha Te megteszel mindent, ami egy adott pillanatban a módodban áll…
A szerencse akkor tud kiteljesedni, ha megteszed, amit lehet, és mint aki jól végezte dolgát, belelazulsz a kialakult helyzetbe…
A szerencse az a szelet, ami nem rajtad múlik, de szükséged van rá egy cél érdekében…
A szerencse azt az embert találja meg, aki előre hálás tud lenni érte, és nem aggódja szét magát, hogy mi lesz ezután...
A szerencse egy plusz löket, ami igaz, hogy nem rajtad múlik, de bizony ki kell érdemelni…
A szerencsét kiérdemelni pedig úgy lehet, ha követed a feladataidat, és aktívan részt veszel a saját(!) Életedben.

Ez a Szerencse Sárkány hónap pedig, ami zajlik, növeli a tétet, mert azt kínálja, hogyha törekszel a feladataid tőled telhető legjobb megoldására (például felszámolod a feszült energiáidat), azon túl, hogy megjutalmaz a céljaid egyenesbe állításával, plusz ajándékként hosszú időre itt is hagyja számodra a szerencséjét. Vagyis kevesebb befektetéssel, sokkal többet érhetsz el a következő időszakban.
Mindezért nem kell mást tenned, mint lehiggadni, többet foglalkozni magaddal, a békéddel, az életeddel, az önbizalmaddal, a hiteddel. Közben figyelni a megérzéseidre és követni azokat, mert ott az út, ami felfelé vezet. A Disznó pedig a módszert adja: lazán és könnyedén, pozitívan és élvezettel tedd mindezt.

Ha legalább egy picinyke részét megteszed, szerencsésnek mondhatod magad nagyon hosszú időre… Mert bizony a szerencse forgandó, hála a Sárkány akaratának… De most olyan kedvében van, hogy ide szögezi nekünk.

És a bizonyíték? Számomra a saját életem. Teszem és érzem. Az energiák útmutatásait követve bejön így az Élet! Boldog vagyok még akkor is, ha néha nagyobbat csavar rajtam a Sors, mint amit amúgy el lehet viselni… Vizsgának veszem, az Élet pedig eddig mindig azt mondta, hogy átmentem…
Minden tudásommal, írással, elemzéssel és meditációval a célom, hogy Te is így érezhesd magad, boldog legyél, akkor is, ha úgy érzed, hogy összenyomnak a nehéz feladatok.
Hidd el, van értelme! Az értelmes és tartalmas Élet!

Nemsokára a Sárkány ledobja a lábait, átalakul Kígyóvá, és megérkezik egy új, izgalmas és még nagyobb lehetőségeket tartogató hónap. Fontos! A Kígyó kicsit felpiszkálja majd a talajt alattad, de csak akkor fog fájni, ha a fejed a Föld alatt lesz! Nézz körül, hogy amíg ideér, mit kellene felszámolnod, elrendezned, és jó, hogyha a Sárkány napjaiban neki látsz, mert kis szerencsével még be is fejezheted addig.

Köszönöm, hogy meghallgattál!

Áldott és szerencsés jövőt kívánok!

Garbóczi Tünde

  

 

 

 

Vissza az előző oldalra

AJÁNDÉKOK HÍRLEVÉLOLVASÓKNAK 

1. 2019 A Disznó éve - Előadás 1. rész (01:06:26) + bemutató ppt

2. Reggeli ima és hála meditáció (4:35) 

Csatlakozz a Csillagokhoz és töltsd le az ajándékokat! 

1. Iratkozz fel a hírlevélre az alábbi mezők kitöltésével.

2. Erősítsd meg az e-mail címedre érkezett levélben található linkkel a feliratkozásod.

3. Megjelenik a link, ahonnét az e-mail címed ellenőrzése után letöltheted a mellékleteket.

Ha már hírlevélolvasó vagy, használd a menűsor "Letöltések hírlevél olvasóknak" lila linkjét. Köszönjük!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS