Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében a további böngészéssel engedélyezed a sütik használatát, vagy kérjük, zárd be az oldalt.
Adataid használatáról és védelméről bővebb tájékoztatást ezen a linken találsz: Adatvédelem

Bezárás
Garbóczi Tünde
Kínai asztrológia, Sorselemzés, Meditáció
Hogy ki vagy, az Isten ajándéka neked; hogy mit kezdesz magaddal, az a Te ajándékod Istennek” Tatiosz

Tarot kártyavető online képzés 2022/2 - Ingyenes első alkalommal!

Ha már régóta szeretnél Tarot-val foglalkozni... Ha hív a dolog, érzed, hogy ez neked való... Ha már profi vagy és tanulnál újabb technikákat... Itt a lehetőség, gyere el az első BEMUTATÓ ÓRÁRA, nézd meg és dönts később. 

A tanfolyam tervezett kezdési időpontja : 2022. július... Részletek hamarosan.

Rendeld meg, jelentkezz, gyere el majd az első bemutató online órára, és a következő alkalomig eldöntheted, hogy folytatod-e a képzést... Fizetni csak akkor kell, ha a bemutató óra után folytatni szeretnéd, addig ne foglalkozz a pénzzel! Ne hagyj ki egy ilyen lehetőséget! 

Ez egy gyakorlati képzés lesz, nem húzzuk az időd az elmélettel, azt az anyagot letöltölthető hang, pdf és kép fájlokban fogod megkapni a 2. óra után folyamatosan.

Időpontok hamarosan...

A tanfolyam heti 2 alkalommal, hétfőn és csütörtökön este 19-20 óra után lesz megtartva. 

Amire számíthatsz még:

15 óra online élő gyakorlati óra + 15 óra letölthető elméleti tananyag. 
Az élő órák hanganyagait is megkapod
, így ha kimarad 1-2 alkalom, azonnal tudod pótolni!

Online képzés helye:

Élő órák: Meghívóval egy Meet szobában (Hasonló a Zoom-hoz, csak a Google rendszeren belül) Minden készülékről használható. Az órai hangfelvétel minden esetben utólag is hozzáférhető lesz. 

Elméleti anyagok: Letölthető formátumban a Google Drive alkalmazásán keresztül megosztva, amelyhez gmail.com e-mail cím szükséges. Ha jössz, kérlek, hogy ezzel az e-mail címmel regisztrálj! Ha segítségre lenne szükséged, vedd fel velem a kapcsolatot. 

A képzés elvégzése után hivatásos spiritiszta szolgáltatóként, kártyavetőként is dolgozhatsz. (TEÁOR: 960906) Mivel FAR-ban lejelentett képzés, így a Felnőttképzési Központ Tanusítványát megkapod. A tanfolyam alatt segítséget kapsz a vállalkozásod elinduláshoz is!

Bővebb leírást ide kattintva találsz a tanfolyamról. 

A díj rendezése két részletben is lehetséges. Ha így szeretnéd, akkor a rendeléskor a megjegyzésnél írd ezt le és már rendben is van.

Köszönöm a bizalmadat, ha kérdésed lenne még, várom szeretettel elérhetőségeink bármelyikén.

Garbóczi Tünde 

 

Komolyan vesszük az adataid védelmét... Ide kattintva éred el az erről szóló Adatvédelmi nyilatkozatunkat és az Adatkezelési tájékoztatónkat. Itt pedig az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) találod. 

 

 

Tarot kártyavető online képzés 2022/2 - Ingyenes első alkalommal! - Kép 1.

Tarot kártyavető online képzés 2022/2 - Ingyenes első alkalommal!

Ár: 48.000 Ft

db

Kérdése van? Írjon ügyfélszolgálatunknak!   Szállítási feltételek megismeréséhez kattintson ide!

Vissza az előző oldalra